Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Семейството на изчезналия Емил Боев Кадър: Facebook/Martin Boev
Семейството на изчезналия Емил Боев Кадър: Facebook/Martin Boev

„На този етап от издирването, след като обходихме различни райони, претърсихме всяка дърво и камък, а полицията разследва случая, оставам с впечатлението, че няма как Емил да е изчезнал от само себе си. Няма как да се изпарил безследно и то за толкова кратко време, освен ако не си е взаимодействал с някои друг – спречкване или нещо друго“. Това сподели Мартин, братът на Емил, пред bTV.

Той няма данни, но все пак се съмнява, че е възможно Емил да е похитен. Именно затова е предложил награда. „Адресирах поста си в социалната мрежа към правилния човек – онзи, който знае къде е Емил. Не бих искал да правя инсинуации и да завъртам случая в други посоки“, каза още Мартин.

Мартин все пак се надява да не е отвличане и се притеснява, че вече може да е късно за обявяването на тази парична награда. Той призовава също така органите на реда да са малко по-активни, защото той и приятелите му „няма как да влизат и да претърсват домовете на хората“.

Припомняме, че Мартин Боев сподели видео в своя фейсбук профил, в което обяви, че лично ще даде 100 000 лева на човека, който открие и върне Емил жив и здрав при семейството му.