Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Владимир Путин СНИМКА: Ройтерс
Владимир Путин СНИМКА: Ройтерс

Руснаците сами ще си отговорят, че страната се управлява от един стар диктатор и тиранин, каза политическият анализатор

Преврат през следващите 12 месеца е много възможен, смята Галямов

"Войната вече е загубена. Руската икономика се срива", това заяви бившият автор на речите на Путин и политически анализатор Абас Галямов. 

Галямов даде интервю пред телевизия Си Ен Ен и заяви, че е убеден, че руснаците ще търсят виновник за огромните военни загуби на бойното поле и икономическата криза, причинена от западните санкции. 

"Все повече войници се връщат в ковчези от бойното поле. Руснаците ще потърсят обяснение за случващото и ще си отговорят сами, че страната се управлява от един стар диктатор и тиранин", каза още той, визирайки руския президент Владимир Путин. 

Абас Галямов Кадър: Си Ен Ен
Абас Галямов Кадър: Си Ен Ен

Политическият анализатор дори прогнозира военен преврат през следващите 12 месеца. 

"Политическата ситуация се промени. Путин вече не е толкова популярен, войната също и смятам, че превратът е нещо много възможно", коментира той. 

Според Галямов е много вероятно Путин да отмени президентските избори в Русия, които трябва да се проведат през март 2024 г. 

"Путин вече е загубил, ако съдя по действията му. Много трудности го очакват, ако не победи Украйна. Руснаците не се нуждаят от него, ако той не е силен. Възможно е да обяви извънредно положение и да отмени изборите", смята бившият автор на речите на руския президент.