Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мартин Георгиев СНИМКА: Личен Архив
Мартин Георгиев СНИМКА: Личен Архив

Майката на изчезналия 20-годишен студент Мартин Георгиев е получила мистериозен SMS рано сутринта в събота от неговия мобилен телефон, съобщи Би Ти Ви.

Малко след 01 часа в събота София Георгиева е получила текстово съобщение, в което от името на сина ѝ се твърди, че той е добре и ще се прибере сам. Повече от 24 часа по-късно обаче близките на Мартин Георгиев не са говорили с него и не е ясно дали той е авторът на съобщението.

София Георгиева разказа пред bTV, че в събота през деня е получила информация от две момичета, че са видели сина ѝ във влака Видин-София. Тя и съпругът ѝ дори го очаквали на гарата в Пловдив малко след 21 часа снощи, но момчето не се появило.

Тази нощ около 01 часа младеж изпратил съощение, че е видял Мартин в софийски мол по-рано вечерта. Майката и бащата на Мартин в момента са в София и се опитват да получат достъп до камерите на софийската централна гара, за да се уверят дали синът им е слизал от влака от Видин в събота вечерта. 

Студентът изчезна на 25 януари вечерта, след като се качил във влака от Пловдив за Стара Загора.

Той учи ветеринарна медицина в Стара Загора и същата вечер е тръгнал с влак от Пловдив за изпит. Следите му се губят от 25 януари. Тогава за последно е говорил с майка си. Не е видян нито на изпита, нито в общежитието.

Бил е облечен със синьо яке, кафяв пуловер, черни маратонки и със синя раница. Ако имате информация, може да се обадите в най-близкото полицейско управление.