Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Любомира Георгиева е в неизвесност от 21 януари. Снимка: Фейсбук.

Три момичета, на 15, 16 и 17 години са изчезнали от няколко дни във Варна, научи “24 часа”. Майката на една от тях, 17-годишната Любомира, публикува апел в социалните мрежи за помощ, да се намери детето ѝ.

"Дъщеря ми е в неизвестност от 21.01.2023 г. Изчезнала е в района на Проектантска в град Варна около обяд. До днес няма новини за нея. Моля всеки който има информация за нея да ми се обади на телефон 0899878764 или да звънне в най близкото районно", пише Симона Стаменова.

От ОДМВР-Варна потвърдиха пред медията ни за изчезнали три момичета, всички те живеят във временен център за настаняване от семеен тип.

Обявени са за издирване. Има данни, че те и друг път са бягала от други домове, към момента няма данни за насилие спрямо тях, каза за “24 часа” старши комисар Атанас Михов, директор на ОД на МВР Варна.

До полицаите стига информация от различни източници, че е била видяна на различни места в града. Предполага се, че тя не е изгубена, а по-скоро сама се крие от майка си и не иска да се върне в дома.