Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Изчезналият във Висбаден, Германия българин Златко Борисов е намерен мъртъв. Това стана ясно от публикации във фейсбук на негови близки и приятели, които изказват съболезнования. 

"Винаги ще си в сърцата ни. Моето Братче. Обичам те", пише негов приятел.

"Почивай в мир хубавецо, дано да си на по добро място знай че винаги ще те обичам, Почивай в мир обичам те", пише Борислав Борисов. 

Около 14:15 ч. в сряда минувачи са открили труп човек във водата на брега на река Рейн близо до улица Гларусщрасе в Бибрих.

Предполага се, че е на изчезналия през януари Златко Борисов. Окончателната идентификация на починалия все още не е извършена.

"Не е изключено починалият да е 19-годишният Златко Борисов от Висбаден, който е в неизвестност от началото на януари", съобщи Михаела Плок от полицията във Висбаден, цитирана от германската медия Wiesbadenaktuell.   

Припомняме, че 19-годишният Златко изчезна във Висбаден в началото на януари. Отделът за криминални разследвания в германския град се обърна към обществеността с молба за помощ при издирването му, съобщи Wiesbadenaktuell.

Якето на изчезналия българин бе намерено на брега на Рейн в Бибрих в района на "Уферщрасе". Предишните издирвателни действия, включващи използването на полицейски хеликоптер и лодка, не са доведоха до откриването му.