Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

доц. Наталия Киселова Кадър: БНТ
доц. Наталия Киселова Кадър: БНТ

Бих се изненадал, ако НДСВ влязат в парламента, коментира Христо Панчугов

"Две неща можем да си направим като извод. Борисов показа, че няма проблем да се върне в политиката като активен играч. Досега създаваше впечатление, че стои отстрани, дава мъдри съвети и е готов да се оттегли. С влизането в Народното събрание той показа, че е във форма и има хъс да продължи да участва активно", това коментира в предаването "Денят започва" по БНТ доц. Наталия Киселова. 

Според нея ГЕРБ е показала с отношението си към БСП, че противникът вече е "Продължаваме промяната". 

"Проблемът е в това каква ще бъде избирателната активност на следващите избори. Досега мнозинствата не бяха едно, имаше поне три различни варианта на тематични мнозинства. Това беше тестване да се види кое е най-издръжливо, за съжаление - нито едно от трите", каза още Киселова. 

"Имаме голям процент от хора, които не са гласували. Всичко зависи от политическите стратегии на основните участници в следващите избори. От страната на статуквото има доста играчи, НДСВ не са там от много отдавна. Бих се изненадал дори, ако влязат в следващия парламент", коментира Христо Панчугов. 

Според него ще спечелят политически формации, които имат много ясен план и успеят да го покажат на българските граждани.