Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Емил Боев
Снимка: фейсбук на Мартин Боев
Емил Боев Снимка: фейсбук на Мартин Боев

Братът на изчезналия Емил с емоционално послание във фейсбук. Мартин, който издирва брат си от една седмица, поиска да разкаже на хората за него, за да не бъде Емил "просто някаква липсваща жертва".

"Той е любвеобилен човек, който носи в себе си уникална доброта, видяна от хората. Въпреки тежкия му на моменти характер е дал всичко за приятелите и близките си, които сега дават всичко за него. Винаги е държал много на родителите си, и на мен, въпреки че винаги съм бил по-скапан брат, отколкото ми се иска. Имам милиони съжаления към него и милиони неща които искам да му кажа, и ще му ги кажа", пише разтревоженият брат.

Мартин пише, че по-малкият му брат обича приключенията, никога не забравя да звънне на майка си и намира сродна душа в баща си.

"Ще си извоювам обратно шанса да бъда твой по-голям брат, Емиле, независимо какво ми коства. Обичам те, Емиле, съжалявам, чакай ме, ще дойда, дръж се, обичам те", завършва той.

Припомняме, че 25-годишният Емил Боев изчезна на фестивала "Сурва" в град Перник на 28 януари. От тогава момчето е в неизвестност. Издирват го доброволци и полиция.