Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ЖЕРТВИ: Децата стават сексуални обекти на по-големите още от 8-годишни.
ЖЕРТВИ: Децата стават сексуални обекти на по-големите още от 8-годишни.

9-годишният Марио* никога няма да забрави деня, в който е постъпил в оздравителното училище “Никола Димитров” във Варна. Там се настаняват деца със заболявания на нервната система и хиперкинетично развитие.
Момчето идва от село край Разград. Страда от детска церебрална парализа. Трудно се адаптира в новата обстановка и не се разбира с връстниците си. Затова е настанен сам в стая в общежитието към училището. Марио е там от понеделник до петък, а в почивните дни трябва да е при приемната си майка в селото. Той е изоставен от биологичните си родители и е израснал по сиропиталища. Още в първата седмица е изнасилен. След това се оказва, че това не е единственият случай, когато възпитаник на училището е подложен на гаври от другите.
На 17 септември 2011 г. вечерта един от батковците в общежитието, 16-годишният Асен, решава да посети новото момче в стаята му. Асен е на третия етаж, а Марио е настанен на първия. По това време спи. Асен влиза при него и го издърпва със сила от леглото. Извива ръцете на Марио зад гърба и го хваща силно.
Събува му бельото и
брутално го изнасилва
Марио плаче и се дърпа. Детето започва да крещи от болка. Асен му запушва устата с ръце, но малкият успява да го захапе. Баткото отвръща с удар в лицето му.
"Няма да казваш на никого, защото ще те пребия" - изсъсква му Асен и излиза, след като е задоволил нагона си. Още в петък вечерта Марио се прибира вкъщи при приемната си майка Гергана. Блед е и изглежда изплашен. Когато жената се опитва да го прегърне, детето я отблъсква.
"Ти не ме обичаш, защото ме даде във Варна. Искаш да ме боли дупето" - казва болното момче. Майката така и не успява да разговори Марио. На следващия ден той сам  разказва за случката в общежитието. Гергана не вярва на ушите си. Облича го и отиват в РПУ-Разград. Пред служителите Марио подробно разказва какво му е направил "лошият батко" Асен. Изнасиленото дете е прегледано от лекари, които установяват безспорно, че с него е блудствано.
По време на разследването директорката Върбанова и служители на училището твърдят, че всичко в училището е наред и не се допуска големи ученици да ходят по стаите на по-малките. Някои от тях дори си позволяват да кажат пред полицаите и прокурора, че Марио си измисля. За да се установи каква е истината, е разпитано и момче на име Иван, който е приятел на Асен. Двамата са заедно в стая на третия етаж на общежитието. Той разказва, че няма спомен Асен да е напускал стаята. Бързо е установено, че преди време Иван също е блудствал с малко момиченце, настанено в общежитието на училището. Въпреки всичко директорката, която и до днес е на поста си, и възпитателите твърдят, че това е невъзможно да се случи.
Подобна случка се разиграва година по-рано в дома за деца, лишени от родителски грижи "Българка" в Стара Загора. През лятото на 2010 г. 8-годишният Станислав и 14-годишният Младен остават след вечерята да почистят стола в интерната. Отстрани ги чакат 12-годишният Атанас, който е брат на Станислав, и още едно момче на същата възраст. Докато работят, по-голямото момче Младен казва на Станислав, че ако се качи в стаята му на втория етаж, ще му даде да яде сливи. Така всички отиват в стаята на Младен. Атанас и приятелят му сядат на едно от леглата. Тогава Младен
заповядва на 8-годишния Станислав да си събуе панталоните
Детето отказва, но баткото го прави насила. Блъска го на другото легло и пред очите на брат си и приятеля му изнасилва малкия. През цялото време Станислав плаче и моли да го пуснат. Братчето на насилника се смилява над жертвата и казва, че отива да търси възпитателите. Младен го спира със заплаха. След това еякулира на чаршафа си и казва на Станислав да се облича и да си ходи. Веднага след това в стаята влиза 18-годишният Илия и казва, че е видял всичко и ще каже на възпитателките. Докато слиза по стълбите на общежитието, изнасиленото дете среща две от учителките. Казва им, че в стаята на Младен
правят “чурик-чурик”
Тази фраза е позната на хората от персонала. Те отиват да видят какво става там и откриват само Младен и Илия. Последният веднага признава, че Младен е правил секс със Станислав. 8-годишното момче е прегледано от лекари. С него работи и психолог. От беседата става ясно, че Станислав не е стресиран и не възприема станалото като насилие. След това Младен е изпратен в друг интернат.
Насилникът страда от лека форма на умствено изоставане, но е разбирал какво върши. Със забавено развитие е и жертвата Станислав. Също както и случаят в оздравителното училище във Варна. И за двата инцидента прокуратурата започва разследване. Абсолютно същият случай е регистриран и в социален дом в Стралджа, област Ямбол в края на 2010 година. Съдебната практика сочи, че в такива дела се иска условна присъда. Възпитаниците на интернатите възприемат секса помежду си като нещо нормално и дори не предполагат, че за това се носи наказателна отговорност. Факт е, че контролът в общежитията е занижен и това позволява гаври на големите деца с по-малките. Има и доста случаи, когато сексът с малолетни възпитаници на интернатите е доброволен и за това не е използвано насилие. Както в случая с 18-годишния Здравко и 12-годишната Ралица. Двамата са възпитаници на дом за деца, лишени от родителски грижи, във Варна.
Ралица е оставена от родителите си в дома за сираци през юни 2009 година. Ученичка е в 6-и клас. Още с идването си в интерната се запознава с 18-годишния Здравко. Той е навършил пълнолетие, но продължава да живее в дома, както се случва с много от възпитаниците на интернати, защото навън нямат алтернатива. Здравко и Ралица се харесват от пръв поглед. Започват да излизат на разходки. Седмица след първата среща идват и целувките между двамата. Момичето няма нищо против. Вече е влюбено в баткото. Месец по-късно Здравко и Ралица се усамотяват в неговата стая. Започват да се целуват. Здравко опипва 12-годишното дете по гърдите. Пита я дали иска да правят секс. Тя се съгласява. Здравко заключва вратата на стаята, влюбените се събличат и лягат на леглото. Ралица прави секс за пръв път в живота си на 12 години, което се преследва от закона независимо дали е доброволно или не. Прокуратурата ще се намеси 2 години след първия им полов акт. От този момент нататък
Здравко и Ралица започват редовно да се усамотяват
Питомниците на дома и персоналът знаят, че са гаджета. Влюбените не се крият. Освен това Здравко започва да се грижи за малолетната си приятелка. Никой не я закача, защото знаят, че ходи с него. Възлюбленият дори  помага в уроците по различни предмети. Любвеобилният Здравко ще се окаже на подсъдимата скамейка през 2011 г. заради грешната си любов с Лолитката. Пред съда момиченцето признава, че той е най-добрият  приятел, но по време на връзката си с него е имала сексуални контакти и с други момчета. Здравко не се признава за виновен, същото твърди и Ралица. Въпреки това пълнолетният Ромео е осъден условно.
Хулиганката Светла става сводница на сестра по съдба
 През август 2010 г. със заповед на дирекция "Социално подпомагане" 16-годишната Светла е настанена в сиропиталище в Карлово. Момичето е най-голямата хулиганка сред възпитаниците си. Тежкото детство и безпаричието още повече озлобяват тийнейджърката. Малтретира физически и психически другите деца. Спрямо нея са взети няколко възпитателни мерки, но без успех. През април 2011 г. социалните работници се принуждават да решат казуса с буйното момиче чрез съда. Магистратите изпращат Светла във възпитателно училище, което също е в района на Карлово. Там тя е настанена в стая със 17-годишната Красимира. Тормозът над по-голямата възпитаничка на дома започва още от първия ден. Псувни, побои и унижения са всекидневие за Красимира. По-малката, но по-отракана Светла взема надмощие. От други ученици във възпитателното училище научава, че преди година по време на летен лагер Красимира е правила секс с мъже. Светла се възползва от ситуацията и още по-ожесточено започва да я мачка. При поредния побой открито  заявява, че "щом е курва, ще изкарва пари за нея". От страх Красимира се съгласява. Светла има солидни контакти в региона и навсякъде тръби, че момичето, което живее в стая с нея, предлага секс за пари. Определя тарифата на жертвата си за различните видове секс. Така само за 2 месеца Красимира е принудена да се съвкуплява с посочени от сводницата си Светла клиенти. Същия случай на възпитаник-сутеньор има и в Оздравителното училище край Варна, където Младен изнасилва 8-годишния Станислав. Парите от проституцията хулиганката Светла харчи за цигари, дрехи и храна. Когато незаконната дейност се разчува из малкото градче, Красимира е заловена от ченгетата. Тя подробно разказва как го е правила от страх да не бъде пребита за пореден път от по-малката Светла. Последната е дадена на съд и получава условна присъда. Освен това присъдата е прочетена по радиоточката на родното  село Скобелево.

* Имената на малолетните и непълнолетни
 деца са променени.

 

Pазвратът в специализираните домове за сираци в България става все по-разпространено явление, установи проверка на "168 часа". Темата е широко дискутирана преди години, когато с печална слава се сдобиха сиропиталищата в Трън и "Коджакафалията" в Бургас. В първия град 72-годишен педофил се самоуби след нещастна любовна връзка с 13-годишно момиче. Домът за сираци край морето стана известен след филма "Баклава" на скандалния режисьор Алексо Петров.
Днес реалността е същата, казват служители от различни домове за деца, лишени от родителски грижи и специализирани училища. По думите им положението е неудържимо, а контролът невъзможен. До Агенцията за закрила на детето и прокуратурата стигат нищожна част от случаите на разврат. Освен това само 3 до 5 процента от децата, настанени в сиропиталища, са кръгли сираци. Повечето имат родители, но те не се интересуват от тях, или са настанени там с решение на съда. Немалка част от малчуганите са преживели сексуално насилие още в дома си. След принудителното им настаняване от съда там си го връщат на другарчетата в интернатите. Фрапиращи случаи на секс на 12-годишно момче с 8-годишното му приятелче може да впечатли външни за институцията хора, но не и работещите там. Сексуалното насилие на питомците над другите деца е и най-разпространеното явление в домовете. По брой го следват издевателствата на външни за дома извратеняци над децата, но не и по жестокост. Не липсват случаи и на служители в интернатите, които посягат на сираците.

 

Извратеняци ползват децата за оргии

Всяка година стотици възрастни мъже удовлетворяват сексуалния си нагон с беззащитните деца, лишени от родителски грижи. Нуждата на изоставените деца от пари и липсата на контрол и адекватно възпитание ги превръщат в лесни жертви на педофилите. Съдебната практика показва, че магистратите в черни тоги не прощават на извратеняците за блудствата им със сираци. Законът обаче не предвижда тежки наказания и те не лежат повече от година зад решетките.
Последният с ефективна присъда от края на миналата година е Мартин Карамихайлов от Силистра. Той ще прекара в затвора по-малко от година за гнусни блудства с две малолетни момченца. Едното е от дом за сираци, а другото - от помощно училище. Карамихайлов ще излезе от затвора след няколко месеца.
Преди да бъде арестуван, хомосексуалният педофил, който според медицински лица е и фетишист и ексхибиционист, живее в центъра на Силистра. Работи като куриер, но в същото време е активист на младежката организация на Червения кръст в града. Като такъв той води обучения по превенция на сексуално и наркоманно рисково поведение на деца в шести и седми клас.
Апартаментът му е оборудван със скъпа компютърна техника и видеонаблюдение. Забелязван е да се движи из града с газов пистолет, белезници и полицейски отличителни знаци. В дома му често се събират шумни компании, а на съседите прави впечатление, че гостите му са все невръстни момченца. Освен това са го виждали често гол на терасата, без притеснения, че излага интимните си части на показ.
Освен това ченгетата вече са го надушили, че разпространява педофилски материали в интернет, и поставят дома му под наблюдение. Арестуван е през март 2010 година, докато един от невръстните му любовници за пореден път е избягал от интерната, за да отиде при него.
Установено е, че в компютъра си Карамихайлов съхранява хиляди снимки на голи момчета и момичета. Има регистриран профил в интернет сайт за запознанства, където е публикувал 700 снимки, на които е в компанията на малолетни деца. На някои от снимките се вижда, че децата са с поставени белезници, а хомопедофилът е насочил пистолет към главите им. От кореспонденцията му в мрежата е установено, че е контактувал предимно с лица между 10 и 16 години, на които открито е отправял покани за срещи и контакти, използвайки сексуални закачки и предложения. От разследването на престъпната му дейност става ясно, че е ползвал за секс и две деца от социални домове - на 14 и 12 години. Те са и свидетели по делото срещу него.
Момчетата го посещават в продължение на година през 2009 и 2010, защото Карамихайлов им дава дребни суми. Там ги води техен приятел от Дома за сираци. В апартамента си Карамихайлов им предлага мастика. Когато са достатъчно упоени, изродът вади белезници и ги закопчава. После насочва газовия пистолет към главата на едно от момчетата. Заснема всичко това с камери, които не се виждат. След като закопчава малкия с белезници, започва да бръсне срамните му части с ножица за ламарина. След това натиква в устата му чифт мръсни чорапи и я залепя с тиксо. После слага презерватив на метална палка, с която се опитва да проникне в ануса му, но не успява. След това го прави с маркер, който по принцип ползвал по време на обучителните семинари. По това време сирачето е безпомощно и не може да се съпротивлява. Цялата оргия се заснема и с мобилни телефони, които Карамихайлов дава на другите деца. Когато се събужда на следващата сутрин, момчето разбира какво се е случило с него от снимките. Започва да моли Мартин Карамихайлов да ги изтрие, но извратенякът започва да го прегръща и целува.
Други две момчета, които са свидетели по делото срещу Карамихайлов, посещават дома му месец след това. Те разказват как са изнасилвани до кръв с дървени фалоси. Въпреки това дълго време децата мълчат, защото педофилът ги заплашва с побой. Предполага се, че жертвите на изрода са стотици, а повечето от тях са възпитаници на домове за сираци и помощни училища.
В края на миналата година Карамихайлов е осъден на по година и 11 месеца затвор за всички доказани блудства. При кумулация на присъдите му е определено едно наказание от същия размер. То е увеличено с 10 месеца, но му е приспаднато времето на задържането от март 2010 до декември 2011г. Така гнусният хомоизвратеняк скоро ще помирише свободата.

ТРАГЕДИЯ: 67-годишният Асен Илиев застреля непълнолетно сираче и се самоуби след греховна любовна връзка.
ТРАГЕДИЯ: 67-годишният Асен Илиев застреля непълнолетно сираче и се самоуби след греховна любовна връзка.
ЛОЛИТА: Фаталната Клара, заради която преди години Асен Илиев се самоуби, днес живее в друг социален дом.
ЛОЛИТА: Фаталната Клара, заради която преди години Асен Илиев се самоуби, днес живее в друг социален дом.
НАКЛОННОСТИ: Хомоизродът Мартин Карамихайлов предпочита да ползва сираци за извратените си оргии.
НАКЛОННОСТИ: Хомоизродът Мартин Карамихайлов предпочита да ползва сираци за извратените си оргии.