Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Принц Хари
КАДЪР: bTV
Принц Хари КАДЪР: bTV

"Има много неща, които не са обяснени относно смъртта на майка ми. Вече обаче не виждам смисъл в ново разследване." Това заяви принц Хари по време на интервю пред английския журналист Том Брадби, което bTV излъчва.

Самият той описа как е преживял смъртта на принцеса Даяна.

"Около нея имаше светлини. Светлините бяха със същия цвят като косата й. Бяха от светкавици. Папараци се отразяваха по всички повърхности. Не бяха спрели да снимат докато е лежала в безсъзнание. Никой не беше проверил как е тя. Просто бяха снимали още и още. Започнах да разбирам участието на папараците в катастрофата. Имало е снимки, на които се вижда окървавеното й лице."

Принц Хари разказа, че е търсел доказателства, че това наистина се е случило, тъй като тялото и нервната му система са се изключили, за да го защитят.

"Бях си представял тунела като опасен участък, но беше просто къс тунел. Нямаше причина никой да умира в него. Когато започнах да шофирам, папараци се мятаха на прозореца ми. Когато преживееш това, което и шофьора на майка ми, не мога да разбера как хора си вадят други изводи. Истиснките хора, които са виновни, не са наказани."

Хари коментира и отношението на британската преса и неговото семейство.

 "Някои членове на моето семейство са се съюзили с лошите. Целта им е да оправят имиджа си. Когато това се окаже в ущърб с мен или семейството ми, слагам границата. Разбирам защо членове на семейството ми трябва да поддържават такива отношения с таблоидите. Не съм съгласен, но ги разбирам. Пресата прави каквото си иска с моя живот. Границата е много размита. Обществото вярва сляпо на медиите. Това ме тревожи."

Принц Хари добави, че би искал да се помири със своето семейство, но първо трябва да се потърси отговорност.

"Баща ми винаги се държеше сякаш не е готов за родител. Но се стараеша. С Уилям искахме баща ни да е щастлив. Помолихме го да не се жени за Камила, но той реши друго. Двамата са много щастливи заедно. Обичам баща си, брат си и семейството си. Винаги съм ги обичал. Никога не съм искал да ги нараня. Те наистина се страхуват какво може да се случи с мен. Когато съпругата ми сподели преживяванията си, институцията и таблоидите я нападнаха. С жена ми сме гледани под лупа повече от всички други."

Очаквайте подробности!