Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Христо Петров - Ицо Хазарта Снимка: Facebook/Ицо Хазарта
Христо Петров - Ицо Хазарта Снимка: Facebook/Ицо Хазарта

В понеделник станах на 43. В последната година имам ново работно място, където част от колегите ми се опитват да убедят мен и другите хора, че работата тук се състои в напоително говорене на празни приказки, както и в нарушаване на правилата, които самият ти си приел, че трябва да спазваш.

Мисля, че на това работно място са нужни друг тип хора.

Моля, разгледайте сайта - edinbulgarin.com и страницата Сдружение Един българин .

Това е моят скромен принос към страната ми за последната една година. Малко е, знам, а в същото време отнема доста усилия, време и пари. Обаче си заслужава всичко. След като обявих публично с какво се занимавам, с мен се свързаха огромен брой хора, които искат да помагат по всякакъв начин. Вярвам, че заедно с тях оттук нататък можем да направим чудеса.

За това, че ме вдъхновяват в тази моя мисия искам да изкажа своята благодарност към децата и онези, които се грижат за тях в къщичките в Долна баня, Пазарджик, Дупница, Монтана, Созопол, село Зелениково, село Лесичово и село Атия. Благодаря за съдействието на посолството на Суверенния Малтийски орден в Република България, на bTV и Шоуто на Николаос Цитиридис .

Специални благодарности към Fiki Storaro - затова, че въпреки натоварения си график намери време и обърна внимание на всяко дете в онзи ден. Дано да има повече хора със сърца като твоето!

Благодаря на всички вас за вниманието. Весели празници!

*От фейсбук!