Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОВЕН

СТАБИЛИЗАЦИЯ

Работа: От първия ден на седмицата отговорното отношение към вашата работа е гаранция за отлични приходи и финансова стабилизация, ако това е вашата мечта и ако имате желание да сте дейни и не очаквате чудеса. При трудности не се притеснявайте, ще ги надмогнете. Обмислете професионалните си планове за последния месец на годината и за първите месеци на новата година. През почивните дни ваши познати упорито се опитват да се възползват от уменията ви. Не позволявайте да ви използват! От понеделник очаквайте известие за печалба. Не уговаряйте веднага инвестиции, които ще погълнат всичките ви спестявания. Не се впечатлявайте от опитите да ви въвлекат в поредните разправии между ваши колеги и запазете дистанция. Бъдете внимателни при среща с делови партньори.

Здраве: Здравето ви изисква да сте отговорни и да си обърнете внимание, ако сте настинали и не успявате да се оправите броени дни след началото на проблема.

Любов: Въпреки желанието ви да се отдадете на интимни преживявания сте неуверени в чувствата си. Несемейните да очакват познанство.

ТЕЛЕЦ

АНАЛИЗ

Работа: През първите дни на седмицата се откажете от желанието си за запознанства, защото няма да ви донесат очакваните делови отношения. Късметът не е на ваша страна. Разчитайте на себе си и не се доверявайте на странично мнение, дори и да е привидно добронамерено. През двата почивни дни анализирайте грешките си, ако можете, поправете тези, които ви пречат да вървите към целите си. От понеделник приходите ви зависят от вас самите. И да се сблъскате с проблеми в отношенията, не им обръщайте внимание. Преодолими са, ако си наложите търпение. Избегнете трудностите в деловото общуване. Търговците ще печелят, ако се доверяват на себе си и не оставят на касата в магазина или склада си новоназначени служители.

Здраве: При вас също не са изключени вирусни заболявания, ако сте сред тълпи от хора и не сте си поставили ваксините срещу COVID-19 или поне сезонната за грип.

Любов: Ако сте влюбени, но все още не срещате взаимност, тази вечер се отдайте на интимни разговори, които могат да доведат и до незабравими сексуални мигове.

БЛИЗНАЦИ

НЕНУЖЕН СПОР

Работа: Първите дни на седмицата предупреждават, че късметът ви изневерява и в отношенията на работното място. Спорите ненужно с вашите делови партньори, при това заради отдавна взети решения. По-добре се отдайте на работа и бързо ще забравите за дразнителите и ще се радвате на професионални постижения. През почивните дни сте във властта на емоцията, затова е най-добре да си останете у дома дори и ако се лишите от пътуване, свързано с гостуване. От понеделник ви съветвам да не спорите заядливо с вашите колеги. Каквото и да сте предприели, резултатите няма да бъдат очакваните, неприятностите са ви гарантирани, а някои от вас ще бъдат уволнени заради непремерените си думи.

Здраве: Пазете се от дихателни и кожни проблеми заради престоя в задимени помещения или непроветрявани дълго време. Ако допуснете болежките, трудно ще се възстановите.

Любов: Партньори, които силно ви привличат, са се дистанцирали заради силното ви желание да ги притежавате, но да не се лишавате от личната си свобода.

РАК

НАЧИНАНИЯ

Работа: От началото на седмицата е време да приключите с възникналите проблеми на работното място, които без причина пренебрегнахте в предишните дни. Начинанията са неуспешни и инвестициите в тях - рисковани, ако не са добре премислени или са плод на импулсивното ви хрумване. През почивните дни бъдете нащрек и не пропускайте нито дума при засягащи ви делови разговори, особено свързани с пари. От понеделник няма да ви подминат трудностите, колкото и да се надявате, особено ако харчите неразумно парите си. Не обещавайте щедро материална подкрепа, без да сте обмислили в детайли предложението, което ви отправят. На работното място се заредете с търпение, премълчавайте и не провокирайте разправия.

Здраве: През тази седмица продължавате да се вглеждате в себе си и да търсите здравословни проблеми, които нямате. Живейте спокойно и в хармония със себе си и ще сте здрави.

Любов: Ако не сте семейни, ще изживеете романтично приключение, което дълго ще запомните с приятно чувство и с мечтата да се повтори и да задълбочите отношенията си.

ЛЪВ

ПОХВАЛИ

Работа: В дните от четвъртък не се обиждайте, а бъдете доволни от вашите колеги, че ви хвалят за постиженията и за професионалните умения. Не уговаряйте делови срещи, защото може да ви разочароват заради невъзможност да постигнете очакваните договорености. Емоционалното и агресивно общуване през почивните дни ще срине настроението и самочувствието ви. От понеделник пред вас е един спокоен и активна период. Не се изкушавайте да пътувате, възможни са проблеми. Предприемете делови промени само ако целите ви са бързо постижими. На работното място разправиите ви носят единствено вреда. Не спорете и не се заяждайте. Ако ви е трудно да премълчавате, излезте от работното си място и се разходете.

Здраве: Седмицата, от една страна, ви обещава стабилно здраве, но от друга, предупреждава за проблеми с кръвното и сърцето, ако прекалите с нервното напрежение.

Любов: Избягвайте намесата си в разправия на ваши съседи, които отдавна се опитват да ви подложат динена кора и да съсипят брака ви. Няма причина да им помагате.

ДЕВА

ТРУДНОСТИ

Работа: През първите дни на седмицата ви е обзело летаргично настроение, дори апатия, но ви съветвам, ако ви предложат допълнителна работа, да не я отказвате. Тя ще ви донесе както неочаквано добри приходи, така и признание. Трудностите са много. Бъдете коректни при изпълнение на служебните си задължения. През почивните дни всички ваши колеги ще ви подкрепят, стига да не сте импулсивни, заядливи, настроени критично и трудно да се владеете. От понеделник бъдете предпазливи с кого общувате, за да не се заразите предновогодишно с COVID-19 дори и вече да сте го преболедували. Зложелатели ви вредят. Не пътувайте. Независимо от това предупреждение се радвате на успешни делови разговори и бързо приключване на професионалните задачи.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си. Пазете се от простуди и най-вече от стомашни неразположения при съществуващи хронични заболявания.

Любов: Очаквайте сериозни проблеми с интимната си половинка заради нежеланието ви да се отдадете на сексуални удоволствия само защото сте обидени незнайно от какво.

ВЕЗНИ

ЗАПОЗНАНСТВА

Работа: От началото на седмицата вашите професионални постижения и неочаквани запознанства, които ви носят полза сега и през следващите месеци, са факторите, които оказват влияние и на желанието за работа, и на настроението, и на готовността ви да сте компромисни. През почивните дни може да се наложи да отидете в ранни зори на своето работно място заради неотложни задължения. Приемете този факт без нерви и мърморене, защото сте главното действащо лице за успешното приключване на задачите. От понеделник за пореден път сте подложени на изпитания. Близките ви постоянно ви засипват с невъзможни искания, които ви изнервят и депресират. Заредете се с добро настроение, вместо да правите скандали, и се заемете с работата си.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си. Като цяло е стабилно, но не е изключено, ако прекалите със солта, сладкишите и течностите, да си създадете проблеми с бъбреците.

Любов: След приключване на работното ви време вечер хапнете, пийнете си чаша вино, но и помислете с какво можете да зарадвате любимите си хора. Поднесете им малък подарък.

СКОРПИОН

ЕМОЦИИ

Работа: През първите дни на седмицата независимо от мързела, обхванал вашите колеги, заради които бойкотират съвместната ви работа, се справяте със задълженията си и без тяхна помощ. Всичко това ви натоварва емоционално и психически, но имате сили да надмогнете опитите да ви пречат. През почивните дни сякаш сте в друго измерение. Отказвате да общувате както у дома, така и с приятели и колеги, което ги изненадва, а и причина за дистанцията ви не съществува. От понеделник забравете намерението си да пътувате с своите близки вечер дори и на близко разстояние, защото сте уморени и може да се окажете в критична ситуация. Напрежението ви вреди. На работното си място намалете темпото, работете умерено без преумора и напрежение, за да не се налага да си вземате болнични.

Здраве: Благоприятни са грижи за здравето и профилактично лечение на хронични заболявания, също и нетрадиционно лечение.

Любов: Създайте си уютна обстановка у дома и прекарайте приятна, незабравима, романтична вечер на свещи само с любимите си хора.

СТРЕЛЕЦ

ОТГОВОРНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата, ако сте се заинатили и имате намерение да започнете  на всяка цена нещо ново, сами предизвиквате провала си, ако не сте подготвили основата за това начинание. Бъдете отговорни към вече започнатите задачи, не ги занемарявайте. Доходоносните, но забавени ще ви стоварят наказание, а не приходи. През почивните дни трудности, каквито не очаквате, са бързо преодолими, но вие отказвате да осъзнаете този факт. От понеделник, от една страна, сте заети със служебни задачи. От друга, искате да си дадете заслужена почивка. Трудно   е да се съсредоточите в задълженията си, грозят ви грешки. Избегнете допълнителното напрежение. Работете задълбочено и ще успеете да завършите започнатото.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради неволите в дома ви и невъзможността да си наложите спокойствие, което е отлично лекарство в тази ситуация.

Любов: През седмицата не провеждайте разговори за изясняване на отношенията, защото рискувате да си създадете още проблеми с интимната половинка.

КОЗИРОГ

САМОЧУВСТВИЕ

Работа: От първия ден на седмицата отново ви предстои наситен с положителни емоции период, който не само ви зарежда с отлично самочувствие, а и ви дава шанс да вземете участие в нов проект. Това решение ви притесняваше до този момент, но вече сте спокойни, че не е над възможностите ви. Ако сте сред работещите в почивните дни, си мечтаете за отмора, но ще ви натоварят със задачи, които няма как да откажете. Съветвам ви да работите усилено, а  вечерите са за развлечения. Дните от понеделник до сряда ви носят положителни емоции, ако проявите воля и избегнете срещите с приятели и роднини. В делово отношение си наложете спокойствие и бъдете отговорни. В непрекъснато противоречие сте с всичко и с всички. Бъдете предпазливи в действията и думите си.

Здраве: Травмите и честите наранявания у дома ви държат в напрежение през тази седмица. Избегнете ги с внимание и търпение.

Любов: Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото вечер няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият на мига, а скандалите са неизбежни.

ВОДОЛЕЙ

СПОКОЙСТВИЕ

Работа: Дните от четвъртък изискват да си наложите спокойствие и да обмисляте действията си. Неприятели може да ви подхлъзнат с обещания за доходоносни инвестиции и да загубите част от спестяванията си. През почивните дни бъдете търпеливи и с разумни действия ще се справите със служебните трудности. След като се приберете от работа, останете с близките си у дома и се отдайте на почивка и сладки приказки! От понеделник трудно ще избегнете възможните съдбовни повратности. От една страна, сте готови да направите крачката към нови проекти, но от друга, ви мамят да инвестирате в странични, които не са печеливши за вас. Не се съгласявайте и следвайте своите планове, които са от значение за спокойствието в дните ви.

Здраве: Изкушени сте да спортувате или да се разхождате продължително. Бъдете облечени според сезона, за да си спестите простудите.

Любов: Не са изключени разправи с интимната половинка, породени от ваши делови и роднински проблеми, които ще създадат напрежение в отношенията ви.

РИБИ

ВРЕДНИ СЪВЕТИ

Работа: В дните от началото на седмицата печелившата позиция е ваша, ако не допуснете намеса на странични хора в работата ви, защото не само че ви пречат, а и с липсата на знания и със съветите си може да ви навредят. Не проявявайте наивна доверчивост, както се случва често напоследък. Няма да сте печелившите, ако не промените поведението си. През почивните дни сте изпълнени със сили и желание за работа. От понеделник дните ви са изпълнени с работа. Навременното приключване на служебни задачи ви носи признание. Отделете време за покупки след работа и заредете дома си с необходимите трайни продукти. Зареждате всички със самоувереност и активността ви се засилва, но има и хора, на които това няма да се хареса.

Здраве: Не бива да се изкушавате и да посягате към чашката, защото вредите не само на здравето си, а и психическото ви състояние се променя в негативна посока.

Любов: Снемете напрежението в семейството и отношенията ви ще станат нормални. Без значение дали сте семейни и имате връзка, покажете, че чувствата ви са непроменени.