Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ДОКАЗАТЕЛСТВА: Недялко Гендов признава всичко за нощта на убийството пред ченгетата.
ДОКАЗАТЕЛСТВА: Недялко Гендов признава всичко за нощта на убийството пред ченгетата.

6 часа сутринта на 26 февруари 2008 г. жена минава през парка в Ботевград на път за работа. Въпреки студа вижда млад мъж да лежи до пейка под паметника срещу общежитията на Техническия университет.
Приближавайки до падналия човек, жената изтръпва от ужас. Проснат по гръб, той не мърда и не дава признаци за живот. Панталоните му са свалени до коленета, обезобразен е, тялото му е горено.
Свидетелката веднага звъни на 166. След минути на мястото пристига автопартул от местното РПУ. Униформените ченгета викат Бърза помощ, ограждат местопрестъплението с ленти и викат колегите си от Криминална полиция.
Лекарите установяват видимото с просто око, че мъжът е мъртъв. Започва разплитането на най-жестокото гей убийство в последните години.
Обгореният труп със свалени гащи е на 22-годишния Васил Петров от града. Окото на момчето е открито при огледа на 2 метра от тялото. По-късно се оказва, че само преди часове

той е правил секс с момче, за което и най-близките му не подозират, че е гей

Залавянето на убиеца 19-годишният Недялко Гендов, не затруднява полицаите, но тогава живеещите в малкото градче научават, че иначе мъжкото момче Васко, по прякор Керемидката, е хомосексуалист.
В началото никой не вярва, особено близките. Те не могат да си обяснят и сексуалната връзка между двете момчета. После се оказва, че двамата имат обща съдба. Израснали са без бащи. Година и половина са поддържали интимни отношения, но са ги крили, притеснени от консервативните разбирания на хората в малкия град.
По онова време Недялко Гендов е на 19 години. Живее в Ботевград с майка си Даниела, леля си и дядо си.
Бащата Марин от години не присъства в живота на Недялко.

Изоставя ги, когато момчето е дете. Оттогава дирите
му се губят

Последно живее в Сливен, но често сменя местата, където пребивава.
Липсата на бащата в живота свързва убиеца и жертвата в смразяващата история. 22-годишният Васил също расте без баща. Но неговият, за разлика от този на Недялко, е починал. За Васко се грижи майка му. Той има и сестра. Никой от близките не е подозирал за хомосексуалната му връзка, докато не го откриват убит. За отношенията им и всичко, което се случва във фаталната нощ, разказва Недялко пред ченгетата, когато е задържан като основен заподозрян за извършеното престъпление.
На 25 февруари около 5 вечерта Недялко приключва работа и се прибира вкъщи като всеки средностатистически българин. Сваля работните дрехи и нахлузва червен шушляков анцуг. Скача в маратонките и отива да бяга в училището.
Недялко често спортува там. Към 6 и половина вечерта вече е тъмно и се прибира към къщи. Пред Съдебната палата в града вижда свой познат - Марин. Двамата се заговарят за общи неща. Телефонът на Марин звъни. Отсреща е приятелят му Иван. Той му предлага да се видят в заведение. Марин взема със себе си Недялко. На път към бар "Пещерата" тримата загряват с пищов водка.
Пред входа на заведението Недялко изсипва остатъка в бутилка от кока-кола и влизат вътре. Там си поръчва само кафе.
Час преди полунощ в заведението влиза Васил Петров. Известен е в града с прякора си "Керемидката". Когато вижда Недялко, веднага сяда на неговата маса. Двамата са близки приятели от 10 години насам, но по признанията на Недялко

от година и половина поддържат и интимни отношения. Момчетата правят секс,

но без особена емоционална връзка. Никой не подозира за наклонностите им, като Васил дори минава за един от мъжкарите в компаниите от неговата възраст.
Недялко, Васил и другите две момчета остават в "Пещерата" още двайсетина минути. След това отиват и до бар "Казиното".
Иван и Марин си тръгват по-рано. След тях стават Недялко и Васил. Последните се отправят към денонощния магазин, където си купуват цигари и бира. На излизане от магазина срещат познат, който им казва, че ще спи в хотел. Момчето е непълнолетно, на 17 години, и моли 22-годишния Васил да го придружи. За да се отблагодари за услугата, купува на баткото бира. След това Недялко и Васил изпращат авера си до хотела и тръгват.
Според показанията на Недялко веднага след като изпращат приятеля си, Васил му предложил да правят секс в парка. Първият се съгласил. Малката тайна между двете момчета има история от година и половина.
След убийството на Васил всички са озадачени за интимността с Недялко. Той е известен в Ботевград като момче с обратни наклонности още от класовете в началното училище.
Недялко и Васил първо се скриват на стълбището зад сградата на пощата. Там е тъмно и по това време на денонощието не минават хора. Момчетата започват да си правят орална любов един на друг, като сменят ролите си на мъж и жена. Недялко обаче не успява да стигне до еякулация. Тогава Васил му предлага да отидат в парка.

След оралните ласки двамата отново минават през денонощния магазин

Недялко купува оттам патронче водка, а Васил - бира. След това сядат на пейка в парка.
Когато изпиват алкохола, неудовлетвореният от оралните ласки зад пощата Недялко предлага на Васил да правят секс. Отново започват със свирки. Страстта им преминава в анален секс на пейката, като

отново сменят местата си и се редуват за женската роля

във връзката.
Така се въртят няколко пъти, докато в ролята на жената за пореден път застава Васил.
След двайсетина минути секс той иска от Недялко да преустановят контакта, защото изпитва болка. Недялко не се съобразява с искането на любовника си. Казва му, че след малко ще свърши и тогава ще престане.
Явно подразнен от поведението на Васил, Недялко му забива три шамара.
След това преустановява сексуалния акт и започва да го рита с крак, докато Васил е легнал по гръб на пейката. Двамата падат на земята. След това изпадналият в ярост и неудовлетворен Недялко продължава да рита Васил по главата.
После измъква колана от панталона му и започва да го души с него. От напъните коланът се къса.
Васил вече е изпаднал в несвяст. Недялко обаче продължава.
Бърка с пръст в окото му. Натиска, докато очната ябълка не излиза от черепа.
Хвърля я настрана. След това започва да хапе със зъби Васил по половия член. Продължава и да го рита по главата. След минути борба Недялко установява, че Васил не мърда. Според експертизите по-късно не е изключено Васил още да е бил жив. Недялко взема клечка кибрит и пали блузона му. Отдалечава се на двайсетина метра.
Спира и се обръща.

Вижда как любовникът му гори като факла. В този момент осъзнава, че вече е убиец

Недялко се връща вкъщи след полунощ. Казва на майка си Даниела Христова, че е убил човек. Сваля дрехите си и казва на леля си да ги изпере.
Жената не успява да изпълни поръчението, защото по горещи следи криминалистите още сутринта в деня след убийството посещават дома им и отнасят като веществени доказателства дрехите.

По чорапите и маратонките на Недялко има кръв от Васил

По време на разследването чрез обтривка на членовете на двамата безспорно е установено, че по тях има биологичен материал от другия сексуален партньор и така се изключва убийство след изнасилване на 22-годишния Васил.
Самият Недялко твърди, че двамата правят секс от година и половина. Прави и пълни самопризнания пред съдия. Окръжният съд в София му дава 12 години затвор и го задължава да плати 40 хиляди обезщетение.
Апелативният съд в София е потвърдил тази присъда, но вдига с 10 хиляди парите, които Недялко дължи на майката на Васил Петров.
Днес извършителят на най-жестокото гей убийство е в затвора.

 

Те са най-жестоки към партньорите си

Гей убийствата са сред най-жестоките не само в България, но и по света.
Практиката на разследващите показва, че обикновено убит от партньора си хомосексуалист има по над 20 прободни рани, следи от насилие по половите органи, ампутация на крайници, труповете приличат на пихтия. Статистиката на Съдебна медицина показва, че в последните години се увеличават убийствата от ревност при обратните.
Миналата година в столичния квартал Люлин 22-годишен хомосексуалист убива от ревност 35-годишния си партньор. Криминалистите са преброили

30 прободни
рани с ножа

Група роми гейове от шуменско село са осъдени на доживотен затвор на две инстанции преди месец. Извергите правят секс с 40-годишен съселянин с обратни наклонности, но по време на акта озверяват, убиват го с ритници, докато го изнасилват, а после му режат главата.
В центъра на София преди две години е убит реститутът от кенийски произход Джулио Суге, който е приятел с повечето ВИП хомосексуалисти в България. 25 удара с нож е равносметката след последния секс в живота му. За убийството е арестуван скитникът Матей Густинов от Разград.
След две седмици в ареста се оказва, че момчето е познавало гея, но не е извършител на престъплението.
По света нежните души не само се убиват, но и се ядат. Миналата година в Русия е арестуван 21-годишен мъж. Той се запознава по интернет със сродна душа. След свалка във виртуалното пространство кани новия си приятел вкъщи. След бурен секс партньорът е нарязан на малки парченца. В продължение на седмица 21-годишния

канибал хомосексуалист си прави пържоли и наденици от нещастника

След ареста му ченгетата коментират пред руски сайтове, че е имал намерение да кани още обратни на гости, да ги изнасилва и после да ги яде.
Преди 3 години 36-годишният Антъни Морли, който е първият носител на титлата "Мистър Гей" в Англия, е осъден на 30 години затвор за същото престъпление. Морли, който по професия е готвач, убива, транжира и приготвя ястие от месото на любовника си - 33-годишния Деймиън Олдфийлд.
Първият случай с подобни извращения е отпреди 5 години в Германия. Гей търси в интернет човек, когото да изяде. За негово щастие се свързва с особняк, също обратен, който желае да бъде изяден. Така двамата се събират и осъществяват намеренията си.
 В България още няма регистриран подобен случай. Единствените поражения по тялото на убитите гейове са хапане по половия член и издевателства над сексуалните зони след настъпване на смъртта.

АПЕТИТ: Антъни толкова обича любовника си Деймиън, че не се поколебава да го хапне за вечеря.
АПЕТИТ: Антъни толкова обича любовника си Деймиън, че не се поколебава да го хапне за вечеря.
МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕ: Васил Петров лежи мъртъв, след като любовникът му Недялко го е пребил, извадил му е окото и го е запалил.
МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕ: Васил Петров лежи мъртъв, след като любовникът му Недялко го е пребил, извадил му е окото и го е запалил.