Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОВЕН

КОНФЛИКТ

Работа: От първите дни на седмицата е възможен конфликт с роднини - причина за проблеми в личния ви живот, за които ще научите в този период и които ще ви депресират. Обмислете промените, които искате да наложите на вашето работно място. Анализирайте действията си. Песимизмът ви може да стане причина за проблеми. През почивните дни се изявявате като добри професионалисти на работното място, ако сте дежурни. От понеделник успехът е с вас в професионално отношение. Не могат да ви попречат да го постигнете. В личните отношения са възможни проблеми заради неочаквани искания за покупки. Не се доверявайте на съветите на хора, които познавате от броени дни. Допуснете ли провал, ще се наложи да поемете цялата вина.

Здраве: Здравето ви е стабилно и ви изкушава да залитате в крайности с храненето. Не го правете! Изчистете организма си от натрупаните отрови с ден на чай и плодове.

Любов: Не ви съветвам да водите разговори с роднините си и да изяснявате отношенията си, след като вече сте се ядосали и не се владеете. Скандалът ще прерасне в злостна омраза.

ТЕЛЕЦ

ТРУДНОСТИ

Работа: От началото на седмицата преодолявате трудностите с лекота, ако анализирате събитията и сте избрали правилно поведение спрямо хората около вас, без значение дали са делови, или приятели и познати, но особено спрямо опонентите си. Бъдете разумни и отговорни. През почивните дни трудностите са породени от неподходящи делови партньорства, които ви изтощават заради невъзможност да ги прекратите. От понеделник не се опитвайте да провеждате разговори с вашите близки. Запазете спокойствие, ако ви ядосват във връзка с напрегнатите служебни задължения. При делови срещи бъдете тактични и търпеливи. Стабилизирайте постигнатото на работното място, по възможност в усамотение и без досадата на колеги.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Изнервени сте и си вредите. Не пийте алкохол и се предпазвайте от травми или от обостряне на хронични заболявания.

Любов: Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимната половинка, осъзнайте грешките в поведението си. Причината е съмнения в изневяра, но сами сте дали повод.

БЛИЗНАЦИ

БЛЕСТЯЩИ ИЗЯВИ

Работа: От първия ден на седмицата ви очакват блестящи изяви на работното място, но се пазете от разочарования в личен план заради завистта на ваши роднини, която ви преследва за пореден път. Двата почивни дни са изпълнени с изненади за вас. Ще получите предложение за повишение. Не бързайте да се радвате, преди да сте се убедили, че ще се справите с новите отговорности. От понеделник пред вас се разкрива поредната възможност да поставите началото на нова дейност, но не бързайте. Предновогодишно всичко изглежда по-лесно от действителното, а след това ще се чудите къде пропуснахте нещо важно. Преценете дали имате достатъчно свободни средства. Не търсете заем или кредит.

Здраве: Излишното напрежение вреди на здравето ви. Не преяждайте и не прекалявайте със спиртните напитки. Съществува опасност от хранителни отравяния.

Любов: Не допускайте неочакван спор с брачната или интимната половинка да нажежи обстановката до разправия. Несемейните ще срещнат своята половинка.

РАК

РИСКОВАНИ НАЧИНАНИЯ

Работа: През първите дни на седмицата ви убеждават да се включите в рисковани начинания. Откажете ги без колебание, а когато се освободите от досадниците и се приберете у дома, се отдайте на почивка и се наслаждавайте на правилната си постъпка. През почивните дни приложете знанията и уменията си и ще осъществите всичките си планове, ако сте на работа.    Разчитайте   на себе си. Искате ли помощ, ще ви бъде отказана. От понеделник се овладейте, защото, от една страна, сте във властта на емоцията, а от друга, сте във вашата върхова позиция и е време да помислите как да промените живота си и да го направите по-активен, смислен, интересен и разнообразен. Скуката ви вреди.

Здраве: Погрижете се за здравето си. Ще ви се отрази добре разходка на чист въздух. Не забравяйте да си почивате, да се веселите, за да не ви обземат тъга и депресия.

Любов: Самотните имат шанса да срещнат подходящата половинка, но трябва внимателно да преценяват новите си познати, за да не сгрешат в избора си.

ЛЪВ

НЕДОРАЗУМЕНИЯ

Работа: В дните от четвъртък намерете начин да изясните недоразуменията, възникнали в семейството ви, които неволно пренасяте и на вашето работно място. Добрите приходи са за търговците. Бъдете внимателни в думите и действията си. През двата почивни дни отхвърляте с лекота всички служебни задължения. От понеделник, вместо да си губите времето, като изслушвате вашите колеги, решили, че сте кошче за душевни отпадъци, споделящи проблеми, които ви натоварват, без да можете да сте им полезни, се заемете със служебните си задължения. Не позволявайте да ви пречат. Работата вас чака. Няма да липсват и притеснения, защото се чудите как да не пропуснете уговорената важна среща. Разчитайте преди всичко на собствените си сили.

Здраве: Предпазвайте се от физическа работа и травми. Не прекалявайте с алкохола и обилната храна. Застрашени сте от високо кръвно налягане и главоболие.

Любов: Ако сте потиснати и депресирани, то е заради властващата емоция, породена от семейни и роднински проблеми. За да създадете семейство, докажете, че чувствата ви са искрени.

ДЕВА

НОВИ ИДЕИ

Работа: От първия ден на седмицата не се съмнявайте в искреността на вашите близки и приятели. На работното си място поднесете новите си идеи и ги обсъдете с вашите колеги и началници. По-добре не провеждайте делови срещи и разговори, а ги уговорете за следващата седмица. Не вземайте прибързани решения. В почивните дни не се осланяйте на късмета си, а работете и ще се радвате на високи постижения, с които ще се гордеете. От понеделник никой не е в състояние да провали плановете ви. Във ваша полза е да потърсите възможности за изява в нова професионална сфера и да направите печеливша инвестиция, но не на всяка цена, дори и с цената на ваши загуби. Не са изключени предложения и шанс през идната седмица да сключите договор за допълнителен бизнес.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Бъдете внимателни. Съществува опасност от травми. Склонни сте към депресивни състояния. Не посягайте често към чашката и цигарите.

Любов: Личните ви отношения се нормализират. Време е да проведете разговор у дома, за да разчупите ледовете между вас и любимите ви хора.

ВЕЗНИ

ФИНАНСОВИ ЗАГУБИ

Работа: През първите дни на седмицата вашата щедрост ще доведе до финансови загуби. Не прекалявайте с покупките и не харчете за стоки, които ще изхвърлите, защото ще се окаже, че на никого в дома ви не се харесват. Разсеяни сте и трудно се справяте със задачите си и ще си изпросите удръжка от заплатата или прекратяване на договор. През почивните дни бъдете внимателни, ако сте на работа. От понеделник си направете изводи от допуснатите грешки. Поддържайте доброто си настроение при делови разговори. Усмихвайте се! Не позволявайте да ви ядосат, за да докажат, че сте несигурен партньор. Избегнете запознанствата. Предпазливостта е задължителна при инвестиции, за да не предизвикате финансови загуби и разправии с вашите партньори и близки.

Здраве: Здравето ви е нестабилно и са възможни сериозни проблеми. Главоболието е признак за преумора. Въздържайте се от всичко, което може да навреди на здравето ви.

Любов: В отношенията с любимите хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите. Ще си спестите голям скандал. Отдайте се на интимни мигове, ако желанието ви е взаимно.

СКОРПИОН

ГРИЖА

Работа: Началото на седмицата изисква преди всичко да се грижите за себе си. Не спорете с колегите си, колкото и да ви се иска да наложите своето мнение, само ще се изнервите. Независимо от нежеланието ви за активна работа сте удовлетворени от постигнатото и жънете успехи с лекота. През почивните дни емоцията и импулсивните действия ви вредят и ви тласкат към прибързани решения. От понеделник сте склонни да спорите, но така се разсейвате и работата ви изостава. Търпението и компромисите ви носят полза. Работата ви спори единствено ако мълчаливо и съсредоточено работите. Съветвам ви да не провеждате делови разговори. Избегнете общуването с непознати хора дори и ако ви се струват много симпатични.

Здраве: Въпреки доброто здраве сте предразположени към травми. Податливи сте на инфекциозни заболявания. Избягвайте общуване с много хора, за да избегнете проблемите.

Любов: Възможна е среща със стара любов, която отдавна не сте виждали. Ако не сте семейни и прецените, че е добре за вас, възобновете отношенията си.

СТРЕЛЕЦ

ТЪРПЕНИЕ

Работа: От първите дни на седмицата бъдете търпеливи и отговорни към семейните си задължения. Не отлагайте текущ ремонт, който е добре да организирате днес, защото, ако го забавите, ще е причина за огромни последващи разходи и неприятности по време на новогодишните празници. През почивните дни  обмисляйте спокойно и с разума си всичко, което предстои да предприемете. Ако сте предпазливи, ще ви изненадат приходи. От понеделник няма да ви подминат и интересни делови предложения. Очаква ви отличен резултат във всички професионални сфери, но най-вече ако сте финансисти, адвокати или счетоводители. Бъдете предпазливи при неочаквани запознанства. Внимавайте! Ласкатели се опитват да ви убедят да инвестирате всичките си спестявания в печеливш съвместен бизнес. Не се поддавайте.

Здраве: Здравето ви е стабилно въпреки обилното похапване, а идват и празници. Не си създавайте нервно напрежение. Намерете време за почивка и не се предавайте на емоцията.

Любов: Не бягайте от нови запознанства, които могат да се превърнат за несемейните в романтична връзка. Семейните да не изневеряват.

КОЗИРОГ

ВНИМАНИЕ

Работа: От първите дни на седмицата не бързайте да слагате край на отношенията си в личния живот и да поставяте ново начало, дори моментът да е назрял. На работното място завършете започнатите задачи. Успехът е с вас дори и ако в почивните дни не сте уверени в силите, знанията и възможностите си. От понеделник бъдете внимателни, за да избегнете проблемите, причиняващи ви душевни травми. Внесете хармония в отношенията с вашите делови партньори. Не се натоварвайте с чужди отговорности. Ще научите за нова задача, която ще ви издигне на ново стъпало в служебната йерархия, особено ако е в съзвучие с вашата компетентност.

Здраве: Предпазвайте се от травми на главата и от прояви на мигрена заради преумора. Склонни сте на крайности с храненето и алкохола, но вредите на стомаха си.

Любов: Не ви съветвам да разрешавате лични проблеми. Самотните жени да са внимателни през тази седмица в избора на интимни партньори.

ВОДОЛЕЙ

РАЗСЕЯНОСТ

Работа: В дните от четвъртък бъдете особено внимателни, ако сте зад волана. Разсеяни сте. Не са изключени автопроизшествия. На работното си място не проявявайте егоизъм, ще си спечелите враг. През двата почивни дни не отказвайте при покана да  проведете важните си делови разговори. Не се опитвайте да наставлявате и да доказвате колко сте незаменими. От понеделник запознанства ще ви поставят пред дилемата как да ги възприемете. Ако нов познат не ви хареса от пръв поглед, приемете този факт като знак да блокирате веднага възможността за развитие на отношенията, а за сътрудничество, особено делово, изобщо забравете. Интуицията ви пази от делови провали и проблеми на работното място.

Здраве: Грижете се добре да себе си. Здравето ви е отлично, но сте податливи на депресивни състояния, защото ви липсва хармонията в отношенията според вашия морален кодекс.

Любов: Не допускайте конфликт в семейството си. Очаквайте усложнения на отношенията с близки хора, които могат да доведат до приключване на общуването ви с тях.

РИБИ

СПОКОЙСТВИЕ

Работа: През първите дни на седмицата се радвате на спокойствие и на новина за приходи. Завистта на вашите неприятели ви изнервя. Не се впечатлявайте, ако искате да си спестите разправиите. Всички задачи, които започнете в почивния ден, ако сте на работа, ще завършите докрай в поставения срок. От понеделник пред вас се разкрива отличен шанс да постигнете мечтания връх на работното място. Находчивост и трезва преценка на ставащото ще ви позволят преди обед да блеснете пред ръководството. Не се колебайте да се включите в предложения ви съвместен проект. Пътуване в този период, ако можете да го осъществите, ви носи очакваните резултати.

Здраве: Пазете се от травми, бъдете внимателни при преминаване по улиците. Доброто физическо състояние зависи и от настроението ви.

Любов: Радвате се на хармония и в интимните отношения. Въпреки това сте склонни да се отдадете на секс със случайни партньори само за да докажете на себе си, че сте желани.