Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Станислав Балабанов
КАДЪР: БНТ
Станислав Балабанов КАДЪР: БНТ

Видяхме истинското лице и на Кирил и на Асен - лице на едни шарлатани. Крайно време е да започнем да си даваме сметка какво означава шарлатанията в България. Аз залагам на фактите. Истината е грозна, но е хубаво да излиза наяве. От едната страна стоят шарлатани, а от друга крадци и измамници. Това заяви бившият депутат от "Има такъв народ" Станислав Балабанов пред БНТ.

"Продължаваме промяната" за съжаление излъгаха огромна част от българите. Например обществената поръчка за хеликоптерите. Тя беше направена некомпетентно и отпадна. Парите за пътища - 500 млн. спрени през парламента. Тогава Асен Василев прати казуса в парламента и конституционният съд го спря. Тези хора притежават комбинация от негативни качества."

Относно скорошните събития в парламента Балабанов коментира: "Партиите в парламента разбраха, че няма как да разделят властта и започнаха да си вадят кирливите ризи. Виждаме какво се случва - протоколи от машини и гласове, които не отговарят на финалните протоколи."

 "Хубаво е, че Радев признава грешките си, защото той създаде "Промяната" и им даде тази възможност. Всяка една дума, която казва президентът Радев има своята тежест. Според нас изхода е смяна на политическата система и референдум за президенстка република. Само по този начин може да спрем шарлатанията", добави той.