Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Радостин Василев
Радостин Василев

Категорично има координирани действия между президента Румен Радев и ГЕРБ. Това заяви депутатът от „Продължаваме Промяната” Радостин Василев пред Нова ТВ.

Думите на държавния глава към партията на Кирил Петков и Асен Василев не отиват на позицията на му. Симбиозата между Радев и Борисов е толкова силна, че няма нужда да се срещат, категоричен е той.

След обвинения от ПП в координирани действия между президентската институция и най-голямата партия в парламента, президентът каза: „Беше грешка, че изобщо дадох шанс такива хора да откраднат надеждите ни за промяна”.

„Аз мога лично за сектор спорт да ви кажа. Там има абсолютно координирани действия по възстановяване на всички корумпирани служители, които съм освободил и от Българския спортен тотализатор, и от Национална спортна база, и от Министерството. Систематично и целенасочено унищожаване на всичко, което бях направил”, категоричен е бившият спортен министър. По думите му подобни действия се наблюдават в тол системата, в Министерство на земеделието, в Министерство на регионалното развитие и благоустройството.