Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Митко Павлов
Митко Павлов

Часът е 07,10. Излизам. Навън е тъмно, ръми, много ми се спи. Решавам, че ще мина пеша през Южния парк, за да си уветря главата, но пресичайки "Костенски водопад" пред мен минава нов електрически тролеобус.

Басирам се със себе си, че ако му хвана вратите отворени ще се кача. Хващам ги. Вътре съм. Пълно е с хора. Топло е. И за първи път се возя в градски транспорт, в който от уредба се чува музика.

Шофьорът е отбичил здраво някакъв собствен плейлист, защото се редуват Технотроник със Снап, Продиджи и още някаква тупалка. Става ми весело. Оказва се, че е нова линия, номер 73, която е с електрически бусове. Шофьорът кара щастливо и волно, все едно за първи път взима Spark и му е ебал майката на тоя живот.

Рейсът лети с Технотроник по "Сребърна", аз започвам да се разсънвам и в този момент зад мен се чува "ей сексиииии", примесено с вой на куче или вълк, не мога да назова с точност. След секунди тоя дето телефонът му говори "ей сексиииии" вдига и започва разговор.

До него воят продължава. Вие се като на умряло, но никой не вдига. След като със сигурност сме привлекли вниманието на всички разхождащи се кучета в парка, мъж с леко сънен вид си бърка в джоба и вади причината за събирането на глутницата.

Вдига: "Алоооо, абе ше му е.а майката бешему е.а. " И така с леко е..не стигам до Хладилника. След 15 мин съм в ефир, весела сряда, а животът не е никак лош. Особено сутрин. И особено ако не започва с телевизия :)))) Честит малък петък

От фейсбук