Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

проф. Костадин Ангелов
проф. Костадин Ангелов

Най-важното е, че се водят разговори,  всичко се решава с конструктивни разговори. Аз смятам, че днес ще бъде хубав ден за българската демокрация и сме готови с решенията, това коментира депутатът от ГЕРБ-СДС проф. Костадин Ангелов пред Би Ти Ви.

Диалогът беше най-важният урок  от тези избори, той беше даден от българите, само в условията на разговор може да се достигне до продуктивни решения. Те трябва да са бързи и няма време да се отлага, каза той.

Според него ГЕРБ са  направили много компромиси и са протегнали много ръце към всички. Разбира се, няма да се обезличим, но считаме, че България трябва да има правителство. Трябва да седнем всички да се разберем какво правителство може да съставим, заяви Ангелов.

 С всички партии с евроантлантическа ориентация може да управляваме, обясни той.

Много е важно да се приеме бюджет, когато има редовно правителство, когато няма такова и се върви към избори, ще се получи сватбарско наддаване. Така ще се получат отклонения в дефицита, даде пример Ангелов.

Към настоящия момент "Продължаваме промяната" отказват разговори с нас, много е трудно да се състави правителство без конструктивен диалог, каза депутатът.