Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Татяна Титянова с 3-месечната си дъщеря Глория няколко дни преди да почине.
Татяна Титянова с 3-месечната си дъщеря Глория няколко дни преди да почине.

Малко преди да се самоубие, голямата дъщеря на журналистката искала да дойде в София при леля си Антоанета

20 дни след като умира Татяна Титянова, от детска площадка нейният съпруг Георги Иванов взема голямата си дъщеря Краси и я извежда извън страната. Води я в Сирия и там съобщава на момичето, че майка й е мъртва. Тя изпада в депресия.

"Малко след това ние му дадохме и бебето Глория, защото той се води родител - спомня си Антоанета Титянова. - Осиновиха го по най-бързата процедура, случвала се в България - за 7 дни. Той се отказа от Глория и я даде на сестра си, която я осинови с фалшиви документи, за да не можем да я виждаме. Заедно с цялата БНТ доказахме, че документите са измама, а адвокат Корнажев пое делото като надзорник на детето, няколко години се водеха съдебни битки.

Разсиновиха Глория,

но ние не можехме да я виждаме

Пред всички възможни институции бащата се беше отказал от нея и ние подадохме молба за осиновяване, но 7 години не се насрочи дело."

Майката и сестрата на Татяна Титянова
Майката и сестрата на Татяна Титянова

Откакто е била тримесечна, роднините на Татяна не са се срещали с Глория. Вероятно са я видели как изглежда от профила й във фейсбук. Тя живее при баща си в Лондон, където сестра й се самоуби през 2017 г.

Като дете връщат голямата дъщеря Краси в България и тя се свързва тайно с леля си Тони. Тя отива да я види в училището, в което е записана, но баща й вдига скандал, изключва я оттам и отново я праща зад граница. Момичето намира любовта в Бразилия, където се омъжва и ражда син Рафаел. През последните години от живота си обаче била в недобро финансово положение и решила да отиде в Лондон, за да изкара малко пари.

Голямата дъщеря на Татяна - Краси, се самоуби в Лондон през 2017 г.
Голямата дъщеря на Татяна - Краси, се самоуби в Лондон през 2017 г.

"На 10 май ни се обади, че има проблеми с баща си, и ми каза, че в сряда или в събота да я чакам на летището - посочва Антоанета. - Сподели ми, че няма пари, но ни е взела малки подаръци. Аз отидох, но тя не се появи и в събота върнах обаждане на телефона й.

Чух баща ѝ да крещи

И след това излезе новината за смъртта й. После във фейсбук профила й видях, че на 23 май е написала, че иска да е с детето си. На 24 май я откриха мъртва. Самоубила се е. Информацията, че е скочила от 9-ия етаж на блок, не е вярна, но не желая да споделя какво точно се е случило с Краси. Мъжът й също е бил в неведение. Аз се свързах с него и със сестра му Карла, която й е купила билет, за да пристигне в София. Карла ми написа, че й е изпратила билет, за да дойде с него в България, но Краси й се е оплакала, че баща й е взел паспорта и всички документи. Останала без пари и просела по улиците. Протече разследване и се установи самоубийство. Имало е и свидетели. Излезе и запис от посолството в Лондон, където 3 дни преди да почине Краси е казала, че има леля в София, която много я обича, и иска да отиде при нея или в Бразилия."

Някои се опитаха да намекнат, че голямата дъщеря на Татяна Титянова е имала същата тежка съдба като нея. Със сигурност двете са починали по различен начин, но за разлика от смъртта на Краси, тази на тв говорителката все още не е разкрита официално.