Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОВЕН

ПОМОЩ

Работа: През първите дни на седмицата вие преценете дали ви е необходима помощ? в професионален план. ?Установите ли, че сами няма да се справите, се свържете с хора, които могат да ви бъдат полезни. Независимо в какво се състои възникналият проблем, съхранете доброто си настроение. В случаен разговор с колеги ще научите за предстоящи промени. През двата почивни дни пътувайте, ако прецените, че отдалечаването от дома ви и от работното място няма да обърка плановете ви и да изостанете със задачите си - лични и делови. От понеделник не прекалявайте с изискванията към колегите си, ако се налага да поемете отговорност за поставената ви обща задача. Не налагайте с агресия реда и идеите си, защото ще предизвикате обратен ефект. Постарайте се да да сте задълбочени и да не пренебрегвате текущите си задължения.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не го съсипвайте с нервно напрежение. Не са изключени прояви на мигрена, ако страдате от хронично главоболие и проблеми със зрението.

Любов: Не ви съветвам да пазарувате, освен ако не се налага да започнете спешен ремонт в дома си. Възможностите за приятни мигове вечер, гостуване при приятели или романтична вечеря.

ТЕЛЕЦ

ЧУВСТВИТЕЛНОСТ

Работа: От първия ден преодолявате с лекота трудностите, но само ако предварително сте анализирали предходните събития. Не сте в състояние да овладявате своята чувствителност и ще се окажете под непрекъснатия прицел на някой, който ви се оплаква. Посветете почивните дни и на работа, и на отмора, ако имате тази възможност, но при неотложност и на завършването на вече започнати задачи, които се налага да приключите спешно.?От понеделник ще се справите отлично с деловите си задължения, ако не се оставите в лапите на депресията заради липса на увереност в собствените ви възможности. Не давайте обещания, които няма да изпълните! При делови срещи бъдете изключително тактични. Денят не е подходящ да обсъждате личните си отношения.

Здраве: Здравето ви е силно зависимо от настроението ви. Пазете се от есенни настинки и не пропускайте да си давате почивка, защото и липсата й ви вреди.

Любов: Прекалената ви чувствителност не е във ваша полза. Бъдете предпазливи с познанствата си. Не споделяйте проблемите си с ваш съседи, които ще ви навредят, вместо да ви помогнат.

БЛИЗНАЦИ

АКТИВНОСТ

Работа: От началото на седмицата активността ви на работното място помага да печелите с лекота. Не отказвайте допълнителни задачи. Търговците ще имат завидни приходи.? ?Бизнесмените да подготвят предложенията, които трябва да обсъдят на работен обяд, за да имат време да подпишат договорите още тази седмица. Мнозина от вас ще се заемат с нова, приятна и перспективна задача. Разпределете силите си така, че почивните дни да не се уморявате. По-добре е да не действате прибързано. От понеделник внимавайте при разговорите с колегите си и не се изкушавайте да спорите с тях само защото сте отишли на работа без желание, но ви предстои разрешаването на професионални проблеми. Стабилизирайте постигнатото и се заемете със служебните си задължения, за да завършите всичко в срок.

Здраве: Здравето ви изисква сериозни грижи. Податливи сте на алергии и неразположение заради престоя в задимени повещения, а ако сте пушачи сами утежнявате състоянието си.

Любов: Пазете се от проява на силни емоции и податливост на влияние. Не харчете спечелените пари без причина, за да задоволите капризите на брачната си половинка.

РАК

БЕЗПОЧВЕНА КРИТИКА

Работа: Още в началото на седмицата се постарайте на всяка цена да избегнете назряващ конфликт с ръководството. Колегите ви са се изказали критично за вас, но не са преценили, че вредят на себе си, защото критиката им е безпочвена. Обсъдете с подчинените си проблемите, свързани с работния процес, за да не се създадат условия за загуби. През двата почивни дни не се изкушавайте и не споделяйте новите си идеи, свързани с професионалните ви стремежи. Ще се намери кой да ви навреди, като се възползва от получената информация. Ако от понеделник се налага да предприемате промени, сторете го внимателно. Общувате непрекъснато, но запознанствата няма да ви харесат. Ще ви изненадат непредвидени разходи. Практичността ви не е повод да изисквате повече от позволеното от колегите си и да налагате мнението си. Тактът ще ви помогне да избегнете разправиите.

Здраве: Здравето ви е добро, ако се предпазвате от проблеми със стомаха заради некачествена храна. Спортувайте и се разходете преди лягане.

Любов: Ваши думи са причина за разправия с интимната ви половинка, която се чувства огорчена от поведението ви. Колкото и да се цупи и гневи, запазете спокойствие.

ЛЪВ

РАЗПРАВИЯ

Работа: От четвъртък ?очаквайте разправия в семейството заради неразплатени дългове с ваши роднини и неизпълнени обещания, които сте изрекли необмислено. Предложенията за работа са гаранция за бъдещите ви материални успехи, ако сте достатъчно гъвкави и не пропуснете шансът си. През почивните дни не се притеснявайте от трудностите. На работното място се справяте блестящо със задълженията си. Подгответе пътуване, свързано с провеждането на делова среща, която ще предизвика промени в плановете ви. От понеделник се заемете с текущите си служебни задачи. Не се опитвайте да надскачате себе си. Избягвайте импулсивните действия и емоционално предприетите необмислени начинания, защото няма да спечелите от тях. Възстановяването на хармонията в отношенията с колегите или партньорите ви е вашата най-важна задача. Не се колебайте да им поднесете извиненията си, колкото и да ви е трудно.

Здраве: Възможни са депресивни състояния породени от неподходящата компания, която ви е изнервила, а вие сте чувствителни. Избегнете ли ги, здравето ви е стабилно.

Любов: След работа останете с любимите хора в уютната обстановка на вашия дом. През тази седмица избягвайте ресторантите и шумните компании. Чувствата ви са споделени.

ДЕВА

КОНФЛИКТ

Работа: В дните от началото на седмицата сте лишени от чувството си за себесъхранение. Съветвам ви да избягвате предизвикани от вас конфликти с колегите и ръководството. По-добре се откажете от пътуване, делово или лично. Прекалено емоционални сте и проблемите на пътя са ви гарантирани. Инатът ви пречи да признаете слабостите си. През почивните дни сте длъжни да поставите ясни задачи на партньорите си или на вашите подчинени, за да не ви създават проблеми. Пътувайте само при уговорена неотложна делова среща. От понеделник назрява конфликт с колегите ви и с ръководството. Намерете компромисно решение на проблема, предизвикал разпаления спор. Прибързаността отново ви вреди. Не се ядосвайте. Внимавайте да не си изпросите уволнението.

Здраве: Здравето ви е зависимо изцяло от настроението ви. Пазете се от автопроизшествия. Мислете и за живота си, ако сте волана и сте изнервени.

Любов: Обградете любимите си хора с внимание, за да го получите и вие. Вечер ви очакват приятни изненади от любимите ви хора. Отдайте се на почивка и приятни разговори.

ВЕЗНИ

ОТГОВОРНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата ще се наложи да поемете отговорност за важна финансова сделка. Делови съдружник ще ви подкрепи и колкото и да сте изненадани, ще действа във ваша полза. Не се опитвайте да прикривате деловите си проблеми. Признаването на грешките ще ви даде яснота какво трябва да промените. Бъдете отговорни. Прибързаността води до финансови неуспехи. Избягвайте запознанствата. Вместо да се ядосвате, че работите през почивните дни, което е ваш личен избор, стабилизирайте служебните си позиции. Откажете се от прибързаните начинания. От понеделник работете, без да се разсейвате, за да не се налага да оставате след работно време заради притискащ ви краен срок. Проблеми, които упорито отказвахте да разрешите ви изнервят напълно заслужено. Виновниците отново са някъде извън вас, но всъщност сте самите вие.

Здраве: Здравето ви е съвсем стабилно, като изключим травмите на бедрата и мускулната треска, с които ще трябва да се примирите. Въпреки това сте изпълнени с енергия.

Любов: Не предизвиквайте ревността на любимите си хора, които сте пренебрегнали заради работата си. Подгответе романтична вечеря и след това се отдайте на приятни изживявания.

СКОРПИОН

БЛАГОСКЛОННОСТ

Работа: В началото на седмицата бъдете благосклонни? ? към чуждото мнение и изслушвайте събеседника си. При възникнала необходимост да подпишете спешни документи откажете категорично. Отложете подписа за следващата седмица и ги прочетете няколко пъти внимателно. Не се опитвайте в ?почивния ден да налагате мнението си, ако искате професионалните постижения да не ви изоставят. Избягвайте необмислените начинания. От понеделник преценявайте правилно деловите си действия. Няма да ви отминат служебни проблеми, породени от импулсивност. Не рискувайте. Не се опитвайте да се обвързвате в делови отношения с непознати хора? ? само защото са ви ги препоръчали ваши роднини. Това е една от най-честите възможности да бъдете измамени.? Избегнете предвидливо бъдещите загуби.

Здраве: Внимавайте с какво се храните, заради съществуваща предразположеност към хранителни отравяния и инфекциозни заболявания. Гневът ви вреди.

Любов: Близките ви копнеят да се усамотят с вас, без гости. Те не са виновни заради роднинската непочтеност. Не се отказвайте да споделите чувствата си.

СТРЕЛЕЦ

ТРУДНОСТИ

Работа: От първия ден на седмицата бъдете внимателни в общуването. На работното място всичко излиза извън контрол. Няма как да завършите планираните задачи заради неочаквани трудности. Не се ядосвайте заради клевети, причинили агресивното отношение на вашите колеги. Изяснете веднага проблема, за да не се задълбочи, преминавайки във взаимна омраза. Не пътувайте през почивните особено зад граница, дори ако командировъчните изцяло покриват разноските ви. Справяте се добре със задачите на работното си място. Деловите разговори ви изпълват с удовлетворение. От понеделник преценявайте добре предложенията за инвестиции и проверявайте къде влагате парите си, за да не се окажете губещи. Представяте се на висота, ако се занимавате с предприемаческа дейност. Отлична изява ще имат и хората на изкуството.

Здраве: Нервното напрежение може да предизвика обостряне на хронични заболявания. Ако ги избегнете, здравето ви ще започне да се стабилизира. Почивката е задължителна.

Любов: Следобед ваши роднини ще ви поднесат новина, която може да повлияе живота ви. Не са изключени разправии. Говорете спокойно и без напрежение.

КОЗИРОГ

ЗАДЪЛБОЧЕНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата сте заети с важни служебни задачи, но има хора, които са се заели да ви вредят, без да се съобразят с вашето време. Вместо да се ядосвате, откажете срещата и се задълбочете в работата си. Ще осъществите всичките си замисли, свързани с текущи ремонти в офиса или дома. В почивните дни завършете вече започнатите задачи и направете крачката към началото на току-що разработените идеи, особено ако сте на работното място. Подхождайте разумно и отговорно към задълженията си. От понеделник вашата сдържаност и тактично отношение към вашите колеги и началници ви помагат да съхраните добрия тон. Очаквайте новина за финансови постъпления. Не проявявайте незаслужена амбиция, ако имате възможност за нова позиция, но нямате нужната подготовка.

Здраве: Здравето ви се стабилизира. Пазете се от простудни заболявания или обостряне на хронични болки, особено ако имате стари травми, а времето е променливо.

Любов: Предстои ви разрешаване на конфликт в семейството. Ваши роднини днес са решили да ви досаждат с молби за помощ, но ви въздействат натоварващо. Не спорете, а директно откажете.

ВОДОЛЕЙ

ВНИМАНИЕ

Работа: От четвъртък трудно се справяте със задълженията си. Бъдете особено внимателни, ако сте зад волана. Най-добре е да не пътувате. Разсеяни сте и трудно ще избегнете проблемите, дори и ако са по чужда вина. Забравете за намерението си да провеждате разговори с ваши делови партньори. За пореден път сте си поставили цел, която през почивните дни на всяка цена трябва да постигнете, при това инатливо държите да е точно тази седмица. Създавате си ненужно напрежение и вредите на преките си задължения. От понеделник интуицията ви предпазва от провал, който рискувате да предизвикате заради доверяване без проверка на делови партньори. Не уговаряйте срещи. Не харчете получените пари. Инвестициите трябва да са в умерени граници. Не надхвърляйте възможностите Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Причината е преумора, комбинирана с напрежение, което ви пречи да се примирите с нечия некоректност, но вредата е само за вас.

Любов: Запознанства ще ви създадат трудности с брачната половинка. Посветете вечерта на семейството и дома си. Не проявявайте агресия към близките си.

РИБИ

АНАЛИЗ

Работа: ?От началото на седмицата анализирайте събитията на работното си място. Опитайте се да извлечете максимална полза за себе си. Не се впускайте в необмислени и ненужни промени. Ако се налага за приключите спешните си служебни задачи, имате достатъчно време всеки ден до обед, а след това се заемете с другите си задължения. Не си разваляйте настроението през почивните дни заради интригите, които сте дочули. Не сте сигурни, че са адресирани до вас, но странно се припознавате в тях. От понеделник се справяте повече от добре на работното си място. Промените са толкова неочаквани, че на някои от тях не ви е възможно да реагирате. Не допускайте натиск върху вашата воля. Бъдете компромисни, но не проявявайте наивност. Предпазливо допускайте в живота си нови хора.

Здраве: Здравето ви е променливо. Няма как да не е след като се вживявате в странични проблеми в опит да помогнете, а упреците когато не успеете ви депресират.

Любов: Вашата импулсивност може да се отрази неблагоприятно на отношенията с близките ви. Не изневерявайте, ако сте семейни или сте обвързани в сериозна връзка.