Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мария Цънцарова, Томислав Дончев, Деница Сачева и Кирил Петков спорят в началото на дебата
Кадър: бТВ
Мария Цънцарова, Томислав Дончев, Деница Сачева и Кирил Петков спорят в началото на дебата Кадър: бТВ

Всеки, който е гледал по Би Ти Ви „Големият дебат“, ще се съгласи, че думата, която го характеризира най-точно е - „свинщина“.

Би Ти Ви трябваше да прекъсне дебата, още когато ПростоКирчо направи просташкия си номер и наруши предварително договорения регламент. Но такова решение е прекалено рисковано за една частна телевизия. Все едно, тя няма никаква вина – и многократно се разграничи от провокацията на ПростоКирчо. Водещата Цънцарова се държа достойно.

Поне стана ясно – за всеки, който има грам мозък в главата си, че си имаме работа с човек, който не може да се контролира. И е реална заплаха изобщо за оцеляването ни.

Резюме на позорния номер – за онези, които не са гледали Дебата: Би Ти Ви и парламентарно представените партии прецизно договарят регламента на Дебата – включително и участниците в него. Не е предвидено участие на лидери на партии. Изненадващо обаче пристига ПростоКирчо – уточненият предварително представител на „Продължаваме Промяната“ Сабрутев не можел да присъства по лични причини – така твърди Големият Лъжец. После става ясно, че имал участие в друга телевизия. Представителят на ГЕРБ напуска Дебата – напълно основателно. Останалите се занимават предимно с лъжите на Кирчо. „Важното е хората да ме чуят мен“ - казва Лъжльото.

За вас – за нас – за Народа изобщо не стана дума. Поне за нищо съдбовно важно.

Обади се стар познат от Филиповци и през смях ми каза, че дори в тяхната махала не се държат толкова левашки.

Не се заблуждавайте: когато един човек излъже и наруши самата Конституция, от него може да се очаква всичко. И не си мислете, че това не се отнася и до вас – до всеки от вас.

Ако не друго, поне попитайте, кога ще получите своя дял от ония 200 милиона евро, които доверениците на Кирчо били прибрали само за три месеца от сделки с руски газ.

Много бих искал да видя, как ПростоКирчо разговаря с техниците, които поддържат машините за гласуване.

www.kevorkkevorkian.com СВИНЩИНА Всеки, който е гледал по Би Ти Ви „Големият дебат“, ще се съгласи, че думата, която го...

Публикувахте от Кеворк Кеворкян в Сряда, 28 септември 2022 г.

От фейсбук.