Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОВЕН

ЕМОЦИЯ

Работа: В началото на седмицата всичко замислено, свързано със служебните ви задачи, ще се осъществи, въпреки ретроградния Меркурий. Преодолейте нервността си и се предпазете от повтаряне на минали грешки. Емоцията няма да ви позволи да сте обективни към колегите и партньорите си и ще стане причина за разправии. Отложете деловите срещи и разговори. Ако за вас почивните дни са работни,? ? не пропускайте добрите възможности, дарени ви от Съдбата. Ще разрешите финансов проблем. От понеделник не насилвайте естествения ход на събитията. Въпреки желанието ви да общувате ви съветвам да се концентрирате в задълженията си. Имате възможност да блеснете с изявите си.

Здраве: Радвате се на отлично здраве. Разходете се, за да се освободите от напрежението. Нуждаете се от продължителна почивка, особено ако сте я пропуснали през летните месеци.

Любов: Тези от вас, които са самотни и необвързани, ще срещнат подходящата половинка. При семейните представители на знака изневярата е причина за проблеми в семейството.

ТЕЛЕЦ

НАПРЕЖЕНИЕ

Работа: От първия ден на седмицата си дайте няколко дни почивка, за да надмогнете напрежението около вас и във вас самите, а и Меркурий започва ретроградното си движение. Откъснете се от мислите за проблемите, които имате да разрешавате. Не е изключено случайно запознанство да окаже положително влияние на бъдещото ви финансово състояние. В почивните дни, не пропускайте да потърсите ново поле за развитие, като проявите такт и търпение. От понеделник ви предстои труден ден. При работа в екип трудностите и спънките са лесно преодолими. Промяна в настроението и в поведението ви ще даде повод на неприятели да ви вредят с интриги. Не взимайте важни делови решения. Собствените ви действия може да се обърнат срещу вас.

Здраве: Здравето ви е отлично, въпреки че сте изнервени и напрегнати. Преди лягане се разходете на чист въздух. Податливи сте на простуди и инфекции на гърлото.

Любов: Ако сте семейни внимавайте защото флиртувате ли, рискувате да си създадете проблеми. Не разчитайте на късмета си. Ще се почувствате предадени.

БЛИЗНАЦИ

ИЗМАМИ

Работа: В първите дни на седмицата се пазете от измами, свързани с намерението ви да поставите началото на нова дейност при започващото ретроградно движение на Меркурий. На работното място бъдете внимателни в думите и действията си. Всеки опит да се заяждате и да иронизирате колегите си е във ваша вреда. Рискувате да се провалите, заради прибързаност и необмислени действия. През почивните дни избегнете срещите и разговорите със задгранични партньори. От понеделник смело се заемете с новите си задачи, които ще ви донесат успех. Не се колебайте да изкажете мнението си и да дадете съвети на колегите си, които да са в полза на всички. Склонни сте да приемете всяко примамливо предложение, което ви се струва печелившо, а накрая да загубите пари.

Здраве: Здравето ви е отлично. Заредени сте с енергия. От вас зависи да съхраните доброто си физическо състояние. Пазете се от проблеми с лекарства и опиати.

Любов: Хармонизирайте семейните отношения. Уговорете романтична среща. Колкото и да сте уморени и обсебени от успехите си, не пропускайте сексуалните удоволствия.

РАК

ЗАПОЗНАНСТВА

Работа: През първите дни от седмицата интересни запознанства ви зареждат с желание за начинания и обогатяват знанията ви. Подновете стари и полезни делови отношения. Със задачите си се справяте добре, въпреки започващото ретроградно движение на Меркурий. Трудностите са преодолими. Работете, без да отклонявате вниманието си с извънслужебни разговори, ако за вас почивните дни са работни. От понеделник е във ваша полза да стабилизирате постигнатото до момента и да не съсипвате отношенията си на работното място.? ?Не позволявайте да ви отклонят от важните задачи. Деловите срещи осъществявайте сутрин. Следобедите ви са заети със странични причини, които ще ви попречат да осъществите замисленото.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не си внушавайте болести. Не прекалявайте с месото и спиртните напитки, защото сте склонни към храносмилателни и здравословни проблеми.

Любов: Изпълнени сте с желание да сте обичани. За съжаление не сте доказали на интимните си партньори, че споделяте чувствата на половинките си. Намерите пътя към сърцата им.

ЛЪВ

ОПТИМИЗЪМ

Работа: В дните от четвъртък погледнете на професионалните си задачи с оптимистично настроение. Във вашата върхова форма сте и ще получите похвала. Ще се срещнете с нови перспективни партньори. През почивните дни Меркурий е вече ретрограден, а промените са свързани с необходимостта да изясните отношенията с колегите си. Бъдете предвидливи и не взимайте прибързани, необмислени и крайни решения, ако сте началници. От понеделник начинанията обещават добър край, ако не допускате прибързани действия. Независимо от трудностите работата ви спори. Внимавайте с разходите, за да избегнете финансовите проблеми. Бъдете внимателни с колегите си, за да не засегнете егото им и да не предизвикате завистта им.

Здраве: Чувствате се уморени и отпаднали от напрежението през деня, но здравето ви е стабилно, стига да намерите време за почивка и сън.

Любов: Ако не сте семейни, но сте намерили подходящата половинка помислете за създаване на семейство. Ще си гарантирате щастие.

ДЕВА

ТРУДНОСТИ

Работа: През първите дни на седмица, въпреки желанието ви да творите, се? ? пригответе за трудности заради невъзможност да получите необходимата ви информация. Не се впускайте в начинания. Признанието е с вас, ако на работното място завършите започнатите задачи. Неочаквано ще ви изненадат с информация за предстоящи финансови постъпления. Настроението ви ще се подобри. В почивните дни, въпреки ретроградния Меркурий, се чувствате в своята върхова форма в професионално отношение. От понеделник се заемете с рутинните си задължения. Не разчитайте на промени. Възможни са приходи, макар и не големи. Не бързайте с инвестициите. Професионалните ви задължения изискват пълната ви концентрация.

Здраве: Не бъдете безотговорни към себе си. Обърнете сериозно внимание, ако по тялото или лицето ви се появи обрив, които може да е реакция след хранително отравяне.

Любов: Създайте хармония в интимните си отношения, а ако сте семейни с брачния си партньор. Ако трябва, поднесете извиненията си. Те ще стабилизират отношенията ви.

ВЕЗНИ

ДЕЛОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Работа: В началото на седмицата ще ви отправят делово предложение, на което нямате сили да устоите. Отговорете, че ще го обмислите и обсъдите и ще? дадете отговор след няколко дни. Промените в делово отношение трябва да са умерени и предварително обмислени, а не импулсивни, за да не се провалите. Не прекалявайте с високите скорости, ако сте зад волана. Вашата активност в почивните дни ще окаже положително влияние на работата ви и ще ви издигне на нов връх, дори и при започналото ретроградно движение на Меркурий. От понеделник ще научите, че ви предстоят отлични финансови постъпления. Начинанията са успешни. Носят ви резки промени в настроението и промяна в отношенията с партньорите ви. Не рискувайте. Разчитайте на интуицията си.

Здраве: Здравето ви е отлично. Отново е време възрастните представители на знака и децата да проведат профилактика за предпазване от вирусни заболявания.

Любов: Вечер очаквайте приятни новини, свързани с романтична среща и изясняване на чувствата с любимите ви хора. Бъдете тактични. Не налагайте правила в отношенията.

СКОРПИОН

РУТИНА

Работа: От първия ден на седмицата ви предстои разговор, в който ще се сблъскате с неочаквани проблеми. Не се радвайте прибързано на получените пари, има къде да ги вложите. Полезни са рутинните занимания, начинанията са нежелателни. Проблемите са много, заради липса на стабилност в мнението ви. Със сигурност ще попречат при изпълнението на задачите ви. Този път в почивните дни всичко около вас се развива много бавно, а и Меркурий е вече ретрограден. Започнатото се проваля. От понеделник неочаквана новина за допълнителна работа ще усложни отношенията с колегите и близките ви.? ? Не пътувайте. Избягвайте контактите с нови делови партньори и разговорите с непознати хора. Нямате желание да се заемете с начинанията, които обмисляхте.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Чувствате се добре. Бъдете внимателни, защото сте податливи на настъпващия сезонен вирус и на ковида, ако нямате ваксина.

Любов: Вечер очаквайте проблеми в семейството или с любимите хора. Не проявявайте капризи и липса на желание да ги изслушате. Изяснете отношенията с интимната си половинка

СТРЕЛЕЦ

АНАЛИЗ

Работа: През първите дни на седмицата направете необходимия анализ на финансовото си състояние, особено ако управлявате своя фирма. Изслушвайте мнението на колегите и на партньорите си. Предвидените инвестиции може да навредят на бъдещата ви работа. Бъдете тактични. Поднесете идеите си, ако искате да бъдат подкрепени от партньорите си. През двата почивни дни имате възможност да осъществите запознанства,? които да ви осигурят скорошна финансова подкрепа. Внимавайте, защото Меркурий е вече ретрограден. От понеделник изчакайте търпеливо настъпващите промени, за да си спестите проблеми и грешки поради недоглеждане. Не се опитвайте да налагате мнението си.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си. Прекалената ви чувствителност е причината за депресивни състояния. Не си създавайте проблеми, заради необмислените си действия.

Любов: В личен план семейните да очакват проблеми. Денят ви дарява шанс за среща с подходящата половинка, ако не сте семейни. Чувствата ви са споделени.

КОЗИРОГ

НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Работа: В дните от началото на седмицата срещи с делови партньори ще ви помогнат да откриете нови възможности за излизане от финансовите затруднения. Подхождайте предпазливо към предложенията, за да не се окажете излъгани. Отложете деловите разговори, свързани с преките ви задачи. През почивните дни, ако сте заети с творческа професия, ще изживеете голямо разочарование. Причината е в ретроградния Меркурий, с когото не сте съобразили. От понеделник бъдете разумни. Оценете правилно възможностите си. Стабилизирайте позициите си. Деловите срещи няма да ви донесат удовлетворение, дори и ако сте добре подготвени. Към неуспехите се отнасяйте без вълнение и приемете, че те ви предпазват от провали и са за ваше добро.

Здраве: Радвате се на споделени чувства и добро здраве. Ако не е стабилно, причината е, че сте депресирани и притеснени. От вас зависи да премахнете проблемите, които ви тормозят.

Любов: Семейните да не изневеряват, за да не страдат. Ако сте скъсали с интимните си партньори, се откажете от секс със случайни познанства и изчакайте да се влюбите отново.

ВОДОЛЕЙ

НОВ ВРЪХ

Работа: В дните от четвъртък сте обсебени от желание на всяка цена да сте на професионалния връх. Ако сте решили да постигнете признание, не настоявайте пред ръководството, а изчакайте да получите оценка за свършената от вас работа. Време е да помислите и за себе си, а не само за хората около вас. Отношенията ви са хармонични. През почивните дни, при вече ретроградното движение на Меркурий, не давайте повод за съмнение в качествата и интелекта си. От понеделник избегнете появата на препятствия заради участието си в рисковани инвестиции. Трудностите ще ви предпазят от грешки. Ще жънете материални успехи със задача, която сте решили да завършите в срок. Служебните ви задачи изискват пълното ви отдаване на работата, затова не си губете времето с безсмислени разговори.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако сами не си навредите с лошото си настроение. Не прекалявайте с алкохола. Не преяждайте и не преклявайте със спиртните напитки.

Любов: Бъдете внимателни и търпеливи с близките си. Възможни са разногласия, които могат да доведат до пълен разрив в отношенията.

РИБИ

СПОКОЙСТВИЕ

Работа: През първите дни на седмицата си наложете спокойствие и не забравяйте да отчитате всички детайли в работата си. Не взимайте прибързани решения. Перфекционизмът ви носи полза. Не се поддавайте на провокации. Бъдете предпазливи в деловите отношения и при обсъждане на договорите, ако сте започнали скоро самостоятелен бизнес. През почивните дни въпреки че Меркурий е ретрограден, очаквайте запознанства, свързани с бъдещата ви самостоятелна дейност. От понеделник при непредпазливост от ваша страна, са възможни финансови загуби, които трудно ще възстановите. Разчитайте на себе си. Радвате се на разбиране и намирате подкрепа на идеите си. Поставете? ? началото на нови занимания. На работното място жънете успехи.

Здраве: Време да направите дълга почивка, за да не навредите на здравето си. Не бива да се оправдавате с работа, но да излизате с приятели, защото тяхната компания не е почивка.

Любов: Интимните ви отношения са нестабилни. Пазете се от разочарование и раздяла. За да срещнете половинката си ви съветвам приемате хората такива каквито са.