Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Наско Сираков
Наско Сираков

Поражението срещу малтийския "Хамрун Спартанс" бе тежко за всички левскари, но привържениците, футболистите, служителите и ръководителите на клуба могат и трябва да продължат заедно възраждането на "сините", пише мажоритарният собственик Наско Сираков в обръщение към феновете.

"Скъпи Левскари, сигурен съм, че изминалата нощ е била тежка за всички Вас. Сигурен съм, че утрото е било още по-тежко.

Не по-малко тежко е и за нас - ръководство, треньори и футболисти.

Всички ние преживяхме едни вълшебни, изпълнени с много надежди и вяра 7 месеца. Любимият ни Левски малко по малко се изправяше, ставаше с всеки мач все по-уверен и както често казва нашият треньор Станимир Стоилов - воюваше все по-гордо по футболните терени. С оглед на реалното положение, в което се намираме, постигнахме много добри резултати, които мога да кажа, че дори надминаха както вашите, така и нашите очаквания през изминалия шампионат.

Спечелихме безапелационно и Купата на България във финала срещу ЦСКА-София. Това ни даде шанс да бъдем един от българските отбори в европейските турнири през настоящия сезон. Отборът израстваше игрово пред очите ни, победи силния съперник от Гърция, ПАОК, и нашите надежди ставаха все по-големи. През всичкото това време нашият отличен треньор и човекът, който за нереално кратко време промени облика на отбора, Мъри Стоилов, казваше ясно и много точно какво е реалното състояние на отбора и какви трябва да са очакванията ни. Неслучайно и аз след крайния успех в Солун призовах да не товарим нашите играчи с непосилни очаквания.

До снощния мач всички мечтаехме смело. Независимо от това, че Левски отпадна от турнира Лига на конференциите, трябва да отчетем огромното развитие, което направи отборът ни под вещото ръководство на Мъри Стоилов и екипа му и да дадем правилната оценка за това. Моята оценка е много висока и искам отговорно да споделя с вас, че вървим в правилната посока и по верния път за развитието на любимия ни клуб.

Дълбоко съм убеден, че с вашата изумителна подкрепа, заедно тепърва ще преживяваме още по-вълнуващи и исторически победи както в родното първенство, така и по европейските терени!

Вярвам повече от всякога, че тези вълшебни 7 месеца, които преживяхме заедно, ще се превърнат в предстоящи 7 вълшебни години!

От днес Левски ще се концентрира в първенството на България. За нас всеки мач ще бъде финал и съм сигурен, че нашите футболисти ще оставят сърцата си на терена в името на победата!

Скъпи Левскари! Битката за спасението на вековната ни любов не е приключила. Всички ние заедно - привърженици, ръководство, треньорски екип и футболисти, направихме огромна крачка напред. Доказахме си и показахме, че сплотени и отдадени на Светинята ни можем да постигнем непосилни за други резултати и успехи.

Нека всички да сме горди от това, което постигнахме!

Искам да ви призова от днес да бъдем още по-сплотени, да не спираме да вярваме в спасението на великия Левски и да тръгнем устремени към покоряването на нови висини и паметни за клуба ни победи!

Велики "сини" привърженици, подкрепете така, както само вие можете нашите футболисти, невероятния ни треньор Мъри Стоилов и неговия екип, защото Левски няма аналог, защото Левски е единствен по рода си заради вас - нашите верни и всеотдайни привърженици, които сътворихте чудеса в тези тежки години в борбата ни за оцеляване. Сега повече от всякога имаме нужда от вашата подкрепа!

Заедно ще достигнем целта си - да спасим Левски и той да бъде там, където му е мястото - на върха! ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН!

Ваш, Наско Сираков", пише клубният президент в изявление, публикувано в социалните мрежи.