Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бойко Борисов Кадър: Фейсбук/Бойко Борисов
Бойко Борисов Кадър: Фейсбук/Бойко Борисов

"След щетите, които нанесоха Продължаваме промяната на държавата, нашите симпатизанти не допускат, че може да се коалираме с тях. Не мога да говоря за коалиции преди да минат изборите", това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Борисов е в Рилския манастир и в профила му във фейсбук посещението бе излъчвано на живо.

"Броят на катастрофите се вдигна значително по времето на Бойко Рашков. Година и половина пътищата не са пипнати, нито мантинели, нито асфалт, нищо", коментира Борисов по повод скорошните тежки катастрофи и проблеми около довършването на АМ "Струма". 

"Отровното трио" отидоха двама от тях да протестират срещу третия, който стана министър, коментира Борисов.

По повод газовата криза той каза: Вече Булгаргаз се е набълбукал със стотици милиони загуби, защото те крадяха през посредниците и Чирен. И сега съм убеден, че техните избиратели като разберат как са се облагодетелствали..., каза Борисов и говори за "огромният риск форсмажорът с Газпром да ни прати на арбитраж".

Слушах внимателно министър Пеканов - той е много подготвен човек - ние всъщност нямаме План за възстановяване, каза Борисов - експериментът "Петков - Василев" донесе милиарди щети.