Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ники Кънчев
Ники Кънчев

Пише ми Калин Владев от Бургас, бащата на Мартен, който е аутист и не може да говори, а само членоразделя и издава звуци. Семейството му иска да събере средства за преливане на костен мозък. Вече са били в Мексико на първа вливка и има видими подобрения в състоянието на седемгодишното дете.

Отгоре на всичко черната участ за това семейство продължава и за Деница, майката на Мартен, която се бори с рака и разсейките му. Преди няколко дни моя приятел Калин Петров /"Акага" и "Сленг"/ покани семейство Владеви на феста в Караагач край Китен, където Мартен се е забавлявал от сърце и е танцувал с другите деца.

Ето какво ми пише таткото на Мартен:

"Здравейте г-н Кънчев, общо събраната сума благодарение на децата от къмпинг Китен, група "Остава", Калин Петров и негови приятели е 1898 лева и 20 стотинки. Събраната сума след вашето споделяне общо е 30 500 лева остават да съберем още 12 500 лева. Благодарим ви сърдечно, че сте до нас в този труден момент за семейството ни!"

Не, Калине, не на мен - трябва да благодариш на стотиците хора, в тази страна, които имат добри сърца и имат очи да видят и усетят чуждата болка. Ако решите да протегнете ръка на това най най нормално българско семейство.

Какво са 12 500 лева за всички нас? Солидарността е това, което ще ни спаси от тази черна дупка, в която сме изпаднали!

IBAN BG42UBBS80021087636640

BIC КОД: UBBSBGSF

Обединена българска банка

Титуляр Деница Марианова Владева -

превод за МАРТЕН КАЛИНОВ ВЛАДЕВ

Pay Pal: [email protected]

Pevolut: denits8ig1