Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Татяна Кристи
Татяна Кристи

Ето така фашистка Русия третира военнопленници! Сателитни снимки доказаха, че затворниците на Азов за избити от руснаци – използването на HIMARS от украинска страна е изключено, защото взривът е концентриран само в една сграда и няма никакви разрушения околко нея в резултат на взрива – с HIMARS това е невъзможно да стане.

Военни експерти казват, че са възможни само две версии – руснаци да стрелят в сградата или вътре в нея да е заложен взрив. Целта на това зверство не е рационална, но е напълно в профила на путинистите – отмъщение на точно тези украински бойци и създаване на провокации и лъжи, че Украйна ги е убила с цел „провокация.“

Както и прикритие на зверствата си към военнопленниците си! Тези пленници Русия не е искала да разменя, защото ще разкажат на какво са станали свидетели! Това се редовни малоумни актове на Кремъл – до болка изтъркани, предсказуеми и прозрачни! Защото Украйна няма как да избие героите си от Азов с цел провокация!

И въобще Украйна не е държава на канибали без човешки ценности – каквато е днешна Русия, която незабавно трябва да получи статут на терористична държава с всички последици от това. Кремъл извърша престъпление с/у човечеството, геноцид и погазва абсолютно всички международни норми за водене на война. Това е държава урод!

*От фейсбук!