Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Николай Михайлов СНИМКА: Фейсбук/ПФК Левски
Николай Михайлов СНИМКА: Фейсбук/ПФК Левски

Собственикът на "Левски" Наско Сираков сподели след класирането на тима за третия предварителен кръг на Лигата на конференциите, че на този етап футболистите са изпълнили своята задача.

Въпреки това, босът на „сините“ не желае да натоварва играчите и треньорския щаб с големи очаквания или „прекален оптимизъм“, предаде БНТ.

"Левски" отстрани ПАОК след общ резултат 3:1 и 1:1 в реванша в Солун, който се игра снощи.

В следващия етап на Лигата на конференциите "Левски" ще се изправи срещу малтийския Хамрун Спартанс.

„За мен всеки един мач до следващия, можем да го вкарваме в топ 5 на европейските двубои на "Левски", защото футболистите продължават напред. Надявам се да продължим по-напред. Имаме още два мача. Разбира се, не искам да натоварвам футболистите с някакви прекалено големи очаквания. Това, което направиха през тази седмица е абсолютно достатъчно на този етап“, сподели Наско Сираков.

Вратарят на "Левски" Николай Михайлов също беше много щастлив след мача. 

Наско Сираков
Наско Сираков

„Много дълъг беше пътят, за да стигнем до тук. Защото аз съм от самото начало тук. Знаете с какви неща се борихме, през какви неща премина целият клуб и феновете ни. Бяха тежки месеци. Мога да кажа, че съм изключително щастлив. И пак да се върна там, ако не бяха нашите фенове, никога нямаше да стигнем до тук“, сподели Ники Михайлов.