Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Шеф Силвена Роу пусна своя гола снимка на рождения си ден (Обновена) Шеф Силвена Роу

Към провокативния кадър написа: Аз съм това, с което се храня!

Шеф Силвена Роу се разсъблече на рождения си ден и пусна своя гола снимка в профила си във фейсбук. Целта ѝ е да покаже на хората, че е възможно да изглежда добре, със стегнато тяло малко преди да навърши 60 години.

Към кадъра тя обясни, че най-безценният подарък, който човек може да си направи за всеки следващ рожден ден, е да се превръща в по-силна, по-здрава и по-щастлива версия на самия себе си. “Аз съм това, с което се храня! Ново тв шоу! Скоро! Храна& Секс! Нови ресторанти! Нека живеем нашия най-чудесен живот!”, написа шеф Роу и така анонсира и новото си предаване, което предстои.

“През последните няколко години за остаряването се говори като за болест. Ние живеем в такова време, в което не е нужно да остаряваме. Позволяваме си да затлъстеем, да увеличим холестерола, а и много хора са с високо кръвно налягане. Но това е кондиция, не е етап, през който задължително се минава”, казва шеф Роу. Под публикацията ѝ обаче много хора коментират, че е неморално и не са очаквали от нея да показва снимка без дрехи.

“Мъча се да обясня, че бях човек, който имаше висок холестерол, повишена кръвна захар и огромна талия. Това са три от петте маркера, които показват метаболитното здраве. С биохакинг се подобрих, отслабнах и това се опитвам да обясня. Аз нямам намерение да остарявам”, казва Силвена Роу и пусна друга, по-стара снимка, на която е със значително повече килограми. 

За нея най-важното е, че много жени променят начина си на живот, успяват да се хранят здравословно и да отслабват. Тя разбира и отрицателните коментари под снимката ѝ във фейсбук, защото е минала през този период, в който е много трудно да спазва хранителен режим. “Естествено, че има хора, които са разочаровани и смятат, че е неморално, но искам всеки да разбере, че аз съм малко преди 60 години. Не съм готова да се предавам”, казва шеф Роу.