Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Даниел Митов
Даниел Митов

Даниел Митов: Асен Василев само от шума на комисионните разбира

Вицепремиерът Асен Василев показа липса на всякаква политическа хигиена с изявлението за закуската в посолството на САЩ, каза в "Денят започва с Георги Любенов" Даниел Митов от ГЕРБ. Според него на закуската просто е представен един политически съветник, който идва. И е говорено как се вижда политическата ситуация в България.

"Покрай ситуацията с газовите доставки, с пламената защита на "Лукойл" има основателни притеснения, че печалбите в швейцарските сметки след това се разпределят на хората, които са свършили работа", допълни той.

"ПП бяга от съставяне на правителство, защото надробиха невиждана каша. Както избяга от положението в Северна Македония. И трябваше Бойко Борисов да се намесва. И поздравленията са за него от Скопие", допълни той.

"Кашата е пълна. Инфлацията е рекордна. Ръстът на икономиката и не 1%. При 10 в Европа. Помпането на инфлацията е умишлено заради пробития бюджет. И заради безумната идея да изравним бедни и богати. И накрая всички ще сме равни в мизерията", каза Даниел Митов.

"Нашите опоненти виждат съдебната реформа само като как да намерим работа на Бойко Рашков. Кандидатът на комунистите за главен прокурор и прокурор, свързан с мракобесническото минало", допълни той.