Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Двама души от циганската махала на врачанското село Търнак бяха задържани в ареста на полицията след дива оргия с алкохол и проститутки, започнала още вечерта в сряда. Известните като сводници и дилъри на дрога 22 -годишния Цветелин Людмилов и 33-годишния му вуйчо Красимир Ликов поканили в дома си приятели и довели от съседното село Бъркачево две непълнолетни момичета, които според запознати от полицията от няколко години проституират у нас и в някои европейски страни.

Купонът бил в разгара си, когато около полунощ двете момичета Росица и Елена от циганската махала на Бъркачево решили, че трябва да се прибират заради поети предварително ангажименти за другия ден. Домакините обаче не били съгласни да ги пуснат, развихрил се скандал и за да не избягат, ги заплашили с ножове и ги пребили от бой.

Една от битите успяла да се обади от телефона си на близък, който информирал полицията в Бяла Слатина за случая. Екип униформени пристигнал в селото и арестувал пияните побойници, известни и като дилъри на дрога от години. На битите момичета била оказана медицинска помощ на място от пристигнал екип, защото отказали да бъдат обслужвани в болница.

В белослатинската полиция е започнато разследване по случая и е образувано бързо производство. Кой знае защо обаче от областната дирекция решиха да спестят информацията в ежедневния си бюлетин.