Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Георги Семерджиев, който с бясна скорост минава на червено на кръстовището на столичните булеварди "Черни връх" и "Арсеналски"
Георги Семерджиев, който с бясна скорост минава на червено на кръстовището на столичните булеварди "Черни връх" и "Арсеналски"

Не е осъден по тях

3 досъдебни производства е образувало МВР, след като е заловило Георги Семерджиев да кара надрусан, научи "24 часа". Случаите са докладвани в прокуратурата.

И при трите случая Семерджиев, който е задържан за катастрофата, при която бяха убити 2 момичета във вторник вечерта в София, е хващан, след като е наказван административно. Тъй като карането надрусан е престъпление, от МВР са образували досъдебни производства. Семерджиев не е осъждан по тях, не е ясно и дали е бил обвиняем по тях.

Мъжът е осъждан два пъти. Единият е за хулиганство, където е освободен от наказателна отговорност, какъвто е законът.

Другият е споразумение за 8 месеца затвор, след като сключва споразумение с прокуратурата. Присъдата е за разпространение на кокаин и марихуана.

На 5 юли вечерта криминално проявеният Георги Семерджиев с бясна скорост минава на червено и се удря в такси на кръстовището на столичните булеварди "Черни връх" и "Арсеналски".

След удара джипа на Семерджиев се удря в асансьора на метростанцията и се разцепва на две. Предната част на колата помита и убива на място две момичета - на 21 и 26 години.