Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ДИМИТЪР СПАСОВ ВЪВ ФЕЙСБУК
СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ДИМИТЪР СПАСОВ ВЪВ ФЕЙСБУК

Легенда в каратето и баща на известния с охранителния си бизнес бизнесмен Димитър Спасов - сенсей Спас Спасов, почина, след като беше беше ударен от камион. Инцидентът станал в понеделник вечерта в столичния кв. "Красно село".

Около 18 часа Спасов, който е основател на карате клуб "Локомотив", пресичал бул. "Гоце Делчев" на 50 метра преди пешеходната пътека. От подлеза идвал камион, който се изкачвал. Той ударил странично Спасов, който паднал и починал.

На място веднага пристигнали полицаи и спешни медици. Спасов обаче вече бил мъртъв. Шофьорът на камиона не е бил пиян или дрогиран, станало ясно от тестовете, направени на място.

За смъртта на Спасов съобщи и синът му.

"Скъпи приятели, с прискърбие ви съобщавам, че моят баща, Сенсей Спас Спасов, вчера се присъедини към звездният отбор на Каратеките. Ден и място на погребението ще бъдат допълнително уточнени",  написа той във фейсбук.

Сенсей Спасов бе треньор в карате клуб "Локомотив". Има десетки отличия като състезател, работил е и като полицай.

Само ден след катастрофата със Спасов Георги Семерджиев блъсна и уби две момичета в София. Той кара без книжка, избяга и часове по-късно полицията го задържа.