Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

- На "Московска" 33 гръмна един от най-силовите бушони на ГЕРБ - председателят на СОС Андрей Иванов. Набеденият се оправда с убийствен аргумент: "За 120 години трудов стаж съм придобил 60 имота." Ами да, нищо работа, за две години по един имот. К'во му плащаш? Средният българин ги заработва по един на двайсетина години. Но онеправданият остана шеф на софийската организация. Нещо като при Тато - "изритваме те с благодарности". Това е като консерва с изтекъл срок на годност - хем не става по закон, хем не е за изхвърляне. Ами и ГЕРБ като БСП - то е все едно да уволниш Румен Овчаров като министър и да го оставиш да ръководи градската организация. Едното, разбира се, особено като морал, няма нищо общо с другото.
- Откраднали червената каса на "Атака" с парите за представителни разходи, отразиха медиите протяжния вой на Сидеров. Що се косите бе, хора, нали черната каса ви остана? Вие гледайте черното тото, което се разиграва, кой още ще ви напусне, ще разтури групата и ще произведе Волен в длъжност "обезгрупенфюрер". Аз съм заложил за двама, ама знае ли човек? Щото есемеси с текст "В момента чукаш Димитърчо" са правдив образ как се харчат парите на данъкоплатеца и колко е моралът в "Атака". 
- "Ще спасяваме българската икономика" - закани се в декларация лидерът на ДСБ Иван Костов, според когото в страната тече масова пролетаризация. Дааа, а какво златно време беше при неговото управление. То не беше масова приватизация, то не бяха РМД-та и търгове с потенциални и съвсем реални сини купувачи. И, разбира се, никога по негово време "Лукойл" не е бил монополист на пазара. 
- Премиерът заряза топката и тенис ракетата и хвана шаха. С черните фигури той постигна реми срещу световната вицешампионка по шах за деца - 10-годишната Виктория Радева. На въпроса дали тя го е пратила в патова ситуация или той нея, Вики отговори, че на 64-тия ход тя го е направила пат. По този повод белите фигури са задържани за 24 часа по разпореждане на министъра на МВР Цветан Цветанов. Да не забравя - следващата среща между малката Вики и големия Бойко ще бъде на белот или сантасе. 
- След гърците и румънците ни показаха как се стачкува. Вярно сме остров на стабилност. И на овчедушие.
- Не знам какво ще изкопаят археолозите, но ако рекат, със сигурност могат да закопаят магистралните планове на премиера и правителството. 
- Почти всички владици, работили за Държавна сигурност, разкри Комисията по досиетата. Така де, нали в тайната полиция бяха от Господ нагоре.
- Изказване на седмицата: "Пържолата за следовото куче е като орден "Стара планина" за Ангел Марин." (Бойко Борисов, кучкар.) С приказките си около трагедията в Перник премиерът предизвика острите критики на опозиция и интелектуалци, които се докопаха до микрофон и камера, и най-изненадващо тотално се разминаха с поведението на семейството и приятелите на убитата Мирослава, които казаха, че вярват на Бойко и му прощават за думите. Това не се случва за първи път и темата "къде е народът, къде сме ние" е изследване, достойно за някой нов Иван Хаджийски.