Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Архив
СНИМКА: Архив

Мъжът, открит в центъра на Варна, е починал от кръвозагуба. Това заявиха за радио "Фокус" - Варна от пресцентъра на полицията в морската столица.

Касае се за убийство, като по всяка вероятност деянието е извършено с нож, но към момента това не може да бъде категорично потвърдено. Все още самоличността на мъжа, който е на видима възраст около 30 години не е установена.

Разследването по случая продължава.

Полицията разпореди служителите на фирмата по чистота да претърсят и предоставят в чували съдържанието на отпадъците от всички кошчета за смет в района, за да се провери дали оръжието на престъплението не е изхвърлено в близост до убийството, съобщи varna24.

В социалните мрежи се тиражира коментар, според който младеж от друг град, който се е канел да пътува, се е оплакал на майка си, че е гонен от 20 човека във Варна.

"Момчето е било с вид на наркоман и сплетени плитки. Отишло в полицията и се оплакало, но не му обърнали внимание. Било с раница и щяло да пътува. Приятелят му го чакал на гарата, защото щели да пътуват, но не се появило и пуснал пост в интернет за издирването му", гласи част от коментара.