Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Всички, които управляват в момента, да си направят по един тест за наркотици Йордан Цонев Снимка: Велислав Николов

Всички, които управляват в момента, да си направят по един тест за наркотици.  С тази идея  зам.-шефът на ДПС Йордан Цонев изненада водещата на Би Ти Ви Мария Цънцърова.

Номинацията на Асен Василев е същото като Кирил Петков, отговори той на въпроса на водещата "Кирил Петков или Асен Василев?"

Опитах се да обобщя ситуацията с един филм от близкото минало, само ще добавя наркотиците. Става въпрос за  филма „Секс, лъжи и видео“. Цонев каза, че за наркотиците чел по медиите.

„Аз сериозно говоря. Говоря за тези, които управляват в момента. Има доста сигнали. Този кабинет на Петков и Василев е кабинет, който създаде хаос и безброй скандали. Не мога да ги изброя всичките, толкова са много“, посочи Цонев.

„Аз чета в медиите, а и виждам“, каза той.

На въпрос на водещата кои медии чете, Цонев отвърна:
„Капитал" и "Дневник". Шегувам се, разбира се. Сетих се за липсващия в това студио Иво Прокопиев. Той трябваше да е днес тук, но разбрах, че е зает.  Но явно е зает да прави новия си кабинет, така че ще дойде след това“, каза Цонев.

На въпрос откъде знае, че Прокопиев трябвало да е в студиото, отговори, че като го поканили, му казали кои са другите гости.(Очаквайте подробности)