Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ако предам обидите на Настимир Ананиев, СЕМ ще затвори Би Ти Ви В суматоха Хамид Хамид (в средата, гледа наляво) блъсна Настимир Ананиев от ПП.

"Кадрите показват, че през цялото време аз съм с гръб към Настимир Ананиев и се опитвам да въведа ред и да успокоя колегите. Отидох и да защитя колегата си Халил Летифов, който е след операция и с патерици. Срещу него имаше изключително тежка агресия. Ананиев бълваше всякакви ругатни и обиди, които, ако ги предам точно, СЕМ ще затвори Би Ти Ви. Искам обаче да поднеса своите извинения за грозната ми постъпка. Признавам, че вчера бяха надигран и надхитрен, защото бях така провокиран и Ананиев така умело изпълни този плонж. Нали не мислите, че с тези малки ръчички мога да съборя този исполин? Той е с две глави по-висок от мен и поне с 46 кг по-тежък. Той е Крали Марко, като канара е. Този човек и с фадрома не мога да го съборя. Едно време Божидар Искренов имаше много уникален талант като футболист - с много рязка чупка в кръста така падаше за дузпа, че нямаше съдия, който да не му е даде. Вчера г-н Ананиев само с докосването така се хвърли, че би му завидял и Божидар Искренов, ако гледа тези кадри. Уникален провокатор".

Това каза Хамид Хамид, зам.-председател на парламентарната група на ДПС в "Тази събота..." по Би Ти Ви, който коментира вчерашното си спречкване в парламента с депутата от ПП Настимир Ананиев.