Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Станислав Балабанов Кадър: Нова тв
Станислав Балабанов Кадър: Нова тв

Бойко Борисов беше арестуван без нито един от коалиционните партньори да знае, заяви Станислав Балабанов

В най-представителната сграда на България, беше направен публичен опит да се унищожи истината. Проведе се най-унизителният дебат, откакто имам честта да съм депутат. Имам усещането, че когато излизаш с лицето си и нямаш какво да криеш и когато си на страната на истината - винаги се хвърля камък. Това заяви депутатът от ИТН Станислав Балабанов на трибунка минути след освобождаването на Никола Минчев като председател на НС. Той отрече партията му да е станала част от мафията. И повтори по-ранните си тези, че управляващите не са изпълнили обещанията си за разкриване на престъпления и реформи.

"Бойко Борисов беше арестуван, без нито един от коалиционните партньори да знае, че ще има такъв арест. Не знам дори дали вътрешният министър знаеше. Но какво произведе този арест - Борисов беше превърнат в герой и всички социолози в момента казват, че ГЕРБ ще е първа политическа сила”, заяви Балабанов. Обвини Асен Василев, че се е опитвал да овладее БНБ, нарече корупция назначаването на министерски съпруги във ведомствата и отново нарече премиера Кирил Петков национален предател заради позициите му спрямо Северна Македония.

„Това са хора, които искаха да консолидират цялата власт в ръцете си. Оттук нататък ИТН ще прави всичко възможно българите да са удовлетворени от това, което се случва в пленарната зала”, завърши народният представител.