Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Станислав Балабанов Кадър: Нова тв
Станислав Балабанов Кадър: Нова тв

Г-н Минчев, когато е на най-висшия пост, трябва да бъде независим, а не да бъде зависим от нечие решение в Министерския съвет. Това заяви Станислав Балабанов от "Има такъв народ" по Нова тв. Думите му бяха по повод поисканата оставка на шефа на парламента Никола Минчев. Вчера от ИТН внесоха искане за оставката му, защото  "грубо нарушил законите на страната", като отказал външният министър Теодора Генчовска да бъде изслушана на закрито заседание. 

"Дори да има мнозинство от 121 човека, то това  ще бъде агония, която ще продължи месец, месец и половина", коментира в студиото на Нова тв Димитър Ганев от "Тренд". Според него ГЕРБ нямали интерес от вот на недоверие, но трябвало да отговорят на въпросите на хората защо не свалят правителството.

Асен Агов обясни, че изборите са единственият лек от кризата. Той е на мнение, че след изборите правителството ще бъде евроатлантическо. 

Политологът Димитър Аврамов заяви, че единственото разумно нещо е свързано с еврозоната, евроатлантизма. "Съдебната реформа не е да се заяждаш с този или онзи човек", добави той.