Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Изпълнителният съвет на "Продължаваме промяната"  с първи коментар за шестимата отцепници от "Има такъв народ"
Изпълнителният съвет на "Продължаваме промяната" с първи коментар за шестимата отцепници от "Има такъв народ"

Мафията току- що загуби коалиционния си партньор. Поздравявам ги, тези хора са наистина смели, заяви премиерът Кирил Петков по време на пресконференция.

Искам да благодаря за смелостта, огромната смелост на министър Василев, на Иво Атанасов, на Георги Георгиев.

Днес аз видях пред екрана наистина смели хора, тяхната лоялност не стои зад един певец с приятели от 20 години. Поздравявам ги, тези хора са наистина смели, заяви Петков.

За мен е много радостно, че в българския парламент има независими депутати. Държавата не трябва да се управлява от диванчета и фотьолчета. Не трябва от сценаристи зад кулисите или от бивши премиери в джипки, пък заяви министърът на финансите Асен Василев.

Изпълнителният съвет на "Продължаваме промяната"  дава своя първи коментар за шестимата отцепници от "Има такъв народ".

По-рано спортният министър в оставка Радостин Василев и група народни представители от „Има такъв народ“ обясниха защо напускат партията на Слави Трифонов. До него бяха Светлин Стоянов, Иво Атанасов, Деян Петков, Николай Радулов и Георги Георгиев.

Както "24 часа" съобщи, депутати ще напуснат групата на ИТН в парламента. Те са организирани от подалия оставка спортен министър на ИТН Радостин Василев, който бил против спуснатото от партийния лидер напускане на правителството. По-късно и лидерът на ИТН Слави Трифонов потвърди новината. Миналата седмица Трифонов обяви, че напускат правителството. Някои от народните му представители обаче не са съгласни с това решение. Сред тях е и министърът на спорта Радостин Василев, който е от квотата на ИТН, но след партийното решение подаде оставката си в петък. Сред напусналите са Радостин Василев, адвокат Иво Атанасов, Силви Кирилов, експертът по сигурност Николай Радулов, Светлин Стоянов, инж. Георги Георгиев, общинският координатор на Плевен Деян Петков, който днес се запознал със Слави Трифонов. С огромна тъга, за да обявя, че освен оставка, не мига повече да подкрепям действията на Слави Трифонов и свалям доверие от него. Не съм вярвал, че ще изрека тези думи. Но явно задкулисните интереси са по-важни, каза Василев.

Очаквайте подробности!