Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В Москва е дадена заповедта за сваляне на кабинета след отказа да пуснем Лавров Илиян Василев СНИМКА: НОВА ТВ

Заповедта за сваляне на правителството е дадена в Москва, след като сме отказали да пропуснем самолета на Лавров за Белград и най-вече със заявлението, че няма да подновим договора с Газпром. Както ви казах преди време, постановката със спирането на природния газ у нас е била съгласувана между Газекспорт и политици от ГЕРБ и ДПС, с идеята да ударят и свалят правителствто.

Допълнително е натежало на везните, демонстративното пренебрежение на Петков към руския газ и постоянното му натякване, че имаме достатъчно и то по-евтин газ и няма да подновяваме договора си с Газпром. С това Петков е подписал "присъдата" си. Това е първият случай, в който българско правителство не пропуска руски самолет за Белград. Сръбските проруски медии измислиха схема при която Лавров щял да бъда заловен и то къде .... в Белград, а ние, Северна Македония и Черна гора сме ... предатели.

За Русия визитатата на Лавров е символна, а присъствието на Газпром на българския пазар е критично важно. Не случайно лобите на Газпром успява до този момент да задържи сключването на дългосрочен договор за втечнен природен газ, защото това ще остави руския газ в ролята на трети чакащ на опашката.

Още един грях на Петков, лично се зае и благодарение и на неговите усилия до месец тръгва проекта за интерконектора с Гърция, който отваря вратата на неруски алтернативи за вход в целия регион, включително в Украйна.

Новият Пеевски - менторът на ИТН Орлин Алексиев и стария Пеевски взаимодействат - цялата тази корупционна машина, барабар с Гешев /магистрати, служби, медии/ има нужда от много милиарди за да бъде хранена. А те свършиха. Правителството им пречи.

Решението е да се действат бързо и грубо и свали правителството на Петков. Идеята за правителство на малцинството е абсурд. Гроздан искал да усвои милиарди, ами Бойко и Делян, да не би да искат само сладолед?

Рашков щял да стана шеф на КПКОНПИ - няма как да стане - кой да гласува - ИТН няма да гласуват, ДПС, ГЕРБ и Възраждане хептен. Откъде гласове. Правителството ще бъде блокирано и само ще вдигне белия флаг. То това е и целта. През лятото избори не могат да се състоят. Значи ранна есен и служебно правителство на Радев.

Служебното правителство на пРезидента загрява на тъч линията.

ИТН си свърши работата - Слави прибра десетки милиони. Помогна да се овладее енергията на протеста и да се насочи в глуха улица. Сега вече може и да не попадне в Парламента. Има десетина души, които някак ще трудоустрои. Другите не го вълнуват. Тези другите могат да му объркат сметката.

От фейсбук