Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Прозрение на годината: "По-красив няма да стана, по-грозен няма да стана, по-умен мога да стана, но по-прост не мога да стана". Христо Стоичков пред БНТ. Както винаги, Камата е прав. Де да знаеха половината ни политици колко много казаното се отнася и до тях.
Борисов пипал топката меко като Шави, пише в заглавие вестник "Труд". Не знам как пипа топката, знам как бие опозицията - со зали, со магистрали и со резане на ленти. Малко по-рано се оказа, че Генерала искал да е като Меси в следващия живот. Кой знае, всичко е възможно. Я си представете, че Меси иска да стане премиер на България.
Винаги съм си мислел, че одеждите на Дядо Коледа най-много ще отиват на Мирослав Найденов. Предколедно внесе промени в закона за горите, за да пуснат лифтовете на Витоша. Преди дни не без съдействието на земеделското министерство извадихме европейски патент за Горнооряховския суджук. Оказа се, че го произвеждат 180 фирми, а отсега това право ще имат само 3. Това последното за сведение, да знае читателят как са ни пързаляли и без сняг.
Друг Дядо Коледа се яви в образа и с вратовръзката на вицето Дянков. "Имаме намерение следващата година да намалим ДДС с един или два процента, но кога - ще бъде изненада", обеща той в сутрешния блок на bTV. Сега се молете повече да не казва нищо по въпроса, защото каже ли - ще бъде обратното. От друга страна, Дянков (мълчи си бе, човек) взе да плеви в Борисовата градина, като започна от земеделския министър и…настъпи мотиката. Сега ходи с поредната цицина. Но пък предновогодишно Бойко извади и моркова: "Ниско ДДС - равно на добър финансов министър".
Коледен подарък получи и окръжната съдийка от Бургас Деница Петкова, която стана зам.-министър на правосъдието. Тя стана публично известна с това, че осъди през 2003 г. журналистка за публикация, заради което пък съдът в Страсбург осъди България. Според правосъдния министър Диана Ковачева обаче заместничката й е доказан професионалист. Е, въпросът се оказа спорен, но нейсе.
Напусналите "Атака" станаха повече от самата парламентарна група и замислят "Атака"-2 както и възстановяване на ПГ в парламента, ако сегашната се разпадне. А за това е необходимо от нея да се отцепи само един депутат. Така ще си имаме и рециклирана парламентарна група, официално подкрепяща ГЕРБ. Капка Сидерова, която пък се отцепи от съпруга си, е канена в новата формация. Е, кажете сега как да не започнеш да виждаш всичко двойно като Йосараян от култовия роман на Хелър "Параграф 22"! Такива пируети могат да накарат и Яне Янев да занемее.
По телефона: - Алоу, да, слушам ви. Да, бебе на годината е. Моля? Не, Симеон Дянков не е номиниран, той участва миналата година. Николай Младенов ли, момент да проверя… има го, но е изпреварен от някоя си Лиляна Павлова…
Брадясал виц: Според календара на маите през 2012 година щял да настъпи краят на света. По този повод от Министерския съвет пуснали през световните медии реклама с текст: "Елате в България, ние сме с 50 години назад."