Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Александър Алтънбашев
Александър Алтънбашев

Засега няма информация Александър Алтънбашев да е отвлечен

Прокуратурата разследва евентуално отвличане на търговеца на криптовалути Александър Алтънбашев. Това една от версиите по разследването, съобщиха на брифинг от прокуратурата.

"От ГДБОП и Националната полиция също работят по случая. Това, че няма връзка с него и не е установен, не е доказателство, че е отвлечен. Все пак има бизнес дела може да е преценил други неща", каза комисар Стойно Цветков, който е шеф на отдел "Разследване" в СДВР. 

Криминалистите вече имат разрешение от съда за използване на трафични данни, които ще помогнат да се установи последното място, на което е бил включен телефонът на издирвания.

"Имаме подаден сигнал от сестра му, че не може да се свърже с брат си", каза прокурор Христо Кръстев от Софийската градска прокуратура. 

 31-годишният мъж е в неизвестност от 23 май. Изчезнал е след среща с приятели в кв. "Младост". Оттам той трябвало да тръгне по работа в провинцията, а после и към морето. 

При последния разговор със сестра си Теодора ѝ казал, че пътува към Бургас, без да уточни точно къде . Жената се учудила, тъй като той не бил споменал за такова нещо по-рано. След това телефонът му бил изключен.