Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 Цяла седмица Бареков занимава зрителя със себе си и наказанието, което предпразнично му тръсна СЕМ заради коментара му срещу протестиращите земеделци. “Решение на Съвета е равносилно на издадена смъртна присъда срещу мен", изплака водещият и наблегна на демокрацията, свободата на словото и медиите.
А ето и самите демократични слова:
“Този боклук, който тук беше стоварен под формата на трактористки машини, да се омита още днес от столицата, където сме дошли да си изкарваме хляба, защото в противен случай аз ще оглавя едно гражданско общество срещу тази развилняла се пасмина от провинцията и не се знае ние какво можем да направим - можем да режем гуми, може да палим трактори. Аз не желая някакви разюздани селяни в центъра на София да ми пречат да си изкарвам хляба."
После да не пита защо всички искат да акат в неговата тоалетна. Щото мирише на демокрация, та не се трае.
И още: “Бареков в журналистиката е равно на Яне Янев в политиката!”
Читател на BNews.
 Волен Сидеров предпразнично вдигна лют скандал в парламента, като очевидно обърка пленарната зала със семейното огнище. Той нахълта яростно в залата и най-демократично поиска думата.
Националистът се добра до микрофоните и се нахвърли с обидни думи срещу Цецка Цачева, споменавайки членството  в БКП. Тя пък му отвърна с побългарения Чърчил: “Ако на 20 години не си бил член на БКП, значи нямаш сърце...”
Всичко това показва колко е прав Курт Вонегът, като казва: “Не трябва да сте непременно луд, за да работите при нас, но все пак помага.”
“Медиапул” пусна предизвикателно каре на 1-ва страница с предновогодишен призив: “Благодари на Бойко Борисов”. Ето какво е написал един анонимен коментатор:
“Бате Бойко, благодаря ти за всичко, което направи за мен и мама! Завинаги признателен, Делян Пеевски.”
 Сагата в ДПС-Кърджали, около избора на шеф на общинарите приключи очаквано. Мегадемократът Ахмед Доган просто се разходи до града и вследствие на това за шеф на местния общински съвет демократично бе избран наложеният от Сокола Раиф Мустафа. А човекът на кмета Хасан Азис и съветниците Ниязи Шакир бе принуден да се оттегли. Така е, когато лидерът говори и действа от името на Всевишния.
 Плевнелиев стана политик на годината, което не беше изненада. По-интересното е, че на “балотажа” в класацията на “Дарик” Кунева изпревари Ламбо и се класира втора. Тя пък си подари за празниците гражданско сдружение, от което вещи в българските политически нрави очакват да се излюпи партия.
 “Цветанов, моля те като върл непушач да убедиш всички депутати, трябва да подкрепят този проектозакон." Това заявил министър-председателят Бойко Борисов във връзка с предложението от 1 юни 2012 г. да се забрани тютюнопушенето на обществени места.
“Тъй вярно, г-н премиер, - отговорил Цветанов. - Ще ги убедя за 24 часа, а по-упоритите - за 72 часа, но ще ми трябва прокурорска заповед.”
 Освиркаха Бойко в “Арена Армеец”. Той пък отсвири "Спортист на годината" . Жалко, даваха го директно по БНТ.
 Виц на седмицата: Мъж пита приятел: “Колко ти гори колата?” Отговаря му: “5-10 минути”.