Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Станимир Стоилов
Станимир Стоилов

Мисля, че всичко, което постигнахме въобще, е благодарение на любовта на феновете, труда на футболистите и нашата подкрепа като треньорско ръководство.

Това бяха първите думи на безмерно щастливия “син” треньор Станимир Стоилов след спечелването на купата на България.

“Всички тези 13 г. чакане ни се изплатиха в този момент. Мъката, която изживяхме всички, които обичаме “Левски”, през тези години, бе много голяма. За мен мъката бе огромна, въпреки че бях само фен.

През цялото време имаше сълзи в очите ми, защото исках да видя развиващ се “Левски”. Не очаквах толкова бързо да вземем купи. Работих честно и почтено и Господ вижда тези неща. Всичко, което сме правили, е с цел да върнем любовта на “сините” привърженици. Мисля, че успяхме.

Върна се любовта и респектът на феновете, а и спечелихме купата. В съблекалнята пяхме песни. Такава любов и подкрепа не може да не даде резултат. Градим отбор със спечелване на трофей.

Бях казал, че ако се класираме за Европа, ще е като титла. Е, такава титла е налице, а и има и купа за десерт. Не искам да обещавам надграждане.

Трудно можем да говорим за това в този момент. Трябва да има на какво да стъпиш, а ние трябва да се спасяваме”, заяви Стоилов, за когото това бе трета купа като треньор на “Левски”.