Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Във вторник може да вали
Снимка: Пиксабей
Във вторник може да вали Снимка: Пиксабей

Минималните температури днес ще бъдат между 5° и 10°, но в отделни низини ще са по-ниски - около 1-2° и там ще има условия за слаба слана, предаде БНТ.

Максималните температури ще бъдат между 20° и 25°, по-ниски по Черноморието, в София - около 20°.

В ранните сутрешни часове в югоизточните райони ще се появи ниска облачност или мъгла, а след обяд в цялата страната ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб до умерен източен вятър.

По Черноморието, в сутрешните часове, главно по южното крайбрежие ще има ниска облачност, която бързо ще намалее и след обяд ще преобладава слънчево време. Ще духа до умерен източен вятър. Максималните температури ще са между 14° и 17°. Температурата на морската вода е 13-14°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините също ще бъде предимно слънчево, с повече облаци в масивите от Западна България. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 13°, на 2000 метра - около 5°.

В неделя и понеделник валежи са малко вероятни, а през втория ден и облачността ще намалява до предимно слънчево. Ще се затопли и в понеделник в източните райони от страната дневните температури ще са около и над 20°.

Във вторник вероятността за локални краткотрайни валежи и гръмотевици се повишава, най-вече в северозападната половина от страната, а температурите слабо ще се понижат.

В сряда следобедни валежи ще има главно на отделни места в планините.