Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Повече няма да приема посланика на Украйна! Единствено корупцията все още крепяла управляващата коалиция, твърди Борисов.

Посланикът на Украйна у нас Виталий Москаленко направи кризисен ПР, за да спаси Кирил Петков. Повече няма да го приема в централата на ГЕРБ.

Това заяви Бойко Борисов при посещението си в Стария Пловдив, където разгледа новата митрополия и строящия се до нея храм "Св. Архангели". Там присъства и Георги Гергов, с чиито средства се изгражда параклисът.

Попитан доволен ли е от решението на парламента за оказване на помощ на Украйна, лидерът на ГЕРБ отвърна, че на практика няма решение. "Няма никаква помощ. Щом вкараха в кризисния ПР и украинския посланик, правете сметка. Уведомил съм за действията му нашите приятели в Украйна", заяви Борисов. 

Според него управляващата коалиция била почти разпадната. "Те само разпределят - от пътища, от каквото намерят. Христо Иванов каза, че на тях оставили само "постни дробчета", добави лидерът на ГЕРБ.

По думите му единствено ги крепяла корупцията и сега на ред било да вземат соларните паркове.

Той нападна президента Румен Радев, тъй като той довел и инсталирал Кирил Петков и Асен Василев. "Сега се пази, защото хората сочат него с пръст. Преди година Радев вдигна юмрукът. И сега народът се мрази", добави Борисов.

Навръх Гергьовден пожела на българите да са храбри и са слушат какво им говорят владиците.