Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Чета интервю на Кольо Парамов: След БСП Станишев ще провали и ПЕС. За който не се сеща - това е по повод изборът на вече не толкова младия лидер на столетницата за шеф на Партията на европейските социалисти. Е, то същото може да се каже и за други.
Например - След българската икономика Дянков ще оправи и европейската. Или "Ако еврото дойде в България - отива си от Европа." И не е лъжа, да знаете, само като отворихме дума за влизане в еврозоната, и видяхте какво се случи. Или както се казваше в един брадясал виц - непоклатимата американска икономика може да я срути само един български икономист.
- Стачката започна да прилича на побеснял нерез - ни приемат, ни предават, само с бивните напред. Още след големия протест на 30-и управляващите депутати изтеглиха разглеждането на промените в пенсионната система. Обаче синдикатите - ербап, не се съгласяват и с направените отстъпки.
Аз лично не си спомням да сме избирали синдикално правителство. Така или иначе, стачката се радикализира. От БДЖ искат да си говорят с министъра, Зрънчеви докараха тракторите към София, а от КНСБ и "Подкрепа" готвят нов национален протест. Най-много да ни вкарат в мелницата "Избори до дупка".
- Де го чукаш - де се пука. Докато зяпаме в жълтите павета и ходим по митинги, в бастиона на Доган - Кърджали, депесарите ще се изколят. Според кмета Хасан Азис конфликтът е огромен, защото местните не искат да приемат безпрецедентния натиск от централата на ДПС и лично от Сокола за председател на общинарите да бъде наложен офицерът от бившата ДС Раиф Мустафа. Тая записка си я оградих в червено, защото това е първият реален опит за неподчинение на една структура на безусловния и незаменим водач на партията.
- Според БЛИЦ депутатката Деница Гаджето (на Волен) в близкото минало (през 2005 г.) работела като крупие и била разследвана за опит за грабеж на казино. Същата хубавелка е втори мандат депутат от "Атака" и в момента е член и на комисията по вътрешна сигурност и обществен ред. Младата лейди вече си има апартамент за 250 000 лв., а зложелатели от "Монитор" твърдят, че се обзавела и с БМВ-тройка, за да бъде връзката й със Сидеров по-представителна. Иначе според "Прозрачност без граници" България продължава да е най-корумпираната държава в Евросъюза, а ние, данъкоплатците, плащаме заплатата и екстрите на Деничка, щото е депутат на целия народ.
- Няма лъжа - месец след изборите "2 в 1" Бойко спечели още един вот - феновете го избраха с голямо мнозинство за футболист на годината. Пък премиерът скромно иска нулева година и връща приза: "Вотът показва не че Борисов е най-добрият, а че българският футбол не е добър. То същото може да се каже и за политиката, ама нейсе. Всъщност Бойко не е първият, с когото ни взеха на мезе. Ето, банкерът Цветан Василев вече го избраха за "Мистър Икономика". Та като сме я подкарали, поне да изберем Доган за политик на годината.