Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ЗАХАРИ КАРАБАШЛИЕВ
ЗАХАРИ КАРАБАШЛИЕВ

По-добре късно и решително, отколкото меко и донякъде. За ПП говоря. И няколко думи:

1. Отлично представяне на Асен Василев вчера. Сега се надяваме и на действия. След едно неуморно залитане от коалиционен гаф след гаф, любезно предоставени от министър на културата, министър на туризма, външен министър, министър на икономиката и т.н. и т.н… най-сетне нещо, което прилича на достойно държавническо поведение. Но трябва да последват действия - кадрови и всякакви, за да не увиснат тези думи вчера в безвремието.

2. Всъщност трябва отново и специално да се благодари на Путин, че спря кранчето и предизвика реакцията на президента Радев на летището. И на Радев трябва да се благодари, че изявлението му предизвика реакцията на Асен Василев. И на Бойко Борисов обаче трябва да се благодари, защото пък точно заради него имаме Радев. Да не забравяме, че за толкова години ББ не успя да изнамери 1(ЕДИН) достоен българин с европейско мислене, добра биография и някаква харизма, един-единствен, който да бъде излъчен както трябва от ГЕРБ и изправен срещу кандидатурата на Радев. Толкова ли беше трудно? Или пък точно това беше задание от Русия? Каква беше тази прокоба, не знам.

3. И накрая - чудя се, ние пък с какво толкова сме заслужили нивото на „журналистиката“, която видяхме вчера. Това културно дъно, което удариха първите въпроси на пресконференцията прави всеки дискурс въобще невъзможен. Тези, които организирате пресконференции -- бъдете отговорни, не допускайте тези извращения. Ние наистина имаме нужда от глътка нормалност. От Промяна също. Ама повече копнеем за Нормалност.

Толерантност към простащината е пагубна за толерантността и победа за простащината.

От фейсбук