Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Младежи от ГЕРБ провеждат протестна демонстрация в района на село Писменово, община Приморско. На събитието присъстват председателят на ГЕРБ Бойко Борисов и народни представители.

Пътно-транспортните произшествия са с 30-40 на сто нагоре. 

Представяте ли си по времето на управление на ГЕРБ в последния ден на министър Комитова, има споразумение от МРРБ и Приморско. Това е все едно в последния ми работен ден да пусна 2,5 млн., каза Борисов.

В служебния комитет на Радев, в последния час на управлението, Комитова пуска 2,5 млн. за пътя до нейните къщи за гости, отсече Борисов. Българите избраха в най-тежкото време най-некомпетентните хора. Помните ли, когато ви показах реверсивните компресори с най-мощните американски солари, за да може да вкарваме от Турция в България, от Гърция, в Румъния, в Сърбия. На 31 декември т.г. да е готова гръцката връзка, коментира Борисов и продължи: 

"Искам да кажа на тези некомпетентни хора, че българите ще платят страховити цени. Тези хора се изказвали, че гръцката връзка е за търговия. В момента, днес, ако Делян Добрев беше министър, още преди два месеца, когато започна войната, аз щях да съм го пратил в Гърция, щяхме да си сложим банкова гаранция и да имаме гаранции.

На 1 януари аз бях в Петрич и пуснахме американски газ половин милиард кубика. Днес ние можем да взимаме газ от Турция и Гърция, но, когато прякорът на министъра е Кеша, той не е отишъл да си резервира. Българи, грабят ви", посочи Борисов.

Сега от 22 държави, които търгуват с Русия, само на България е спрян газът 100%, добави още той. 

Експремиерът посочи, че нашите ги е мързяло. А е трябвало, като обикалят по света, да си направят сметка и да си превеждат там, а парите да се обръщат в рубли, каза Борисов. Ние хем понесохме санкциите, хем останахме без газ, обяви Борисов.

Да направиш така, че да изнасяш оръжие за милиарди, а да те мислят за гълъб, заяви той. Кешът каза, че ще пуснат прозрачно газа през борсата, която, в рамките на 3 минути, се пуска газта и доверената фирма си плаща, печелят се милиони комисионни, заяви Борисов.

Черноморието ще плати това с всички хотели, които са на газ - детски градини, автобуси...Всички ще платим за това, че докарахме промяната.

Оттук-насетне, ще направят нови олигарси или старите са се върнали. Полезният ход е да си ходят незабавно и да има човек днес, който да реши въпроса, отсече експремиерът.

Минах през Бургас, има страховито задръстване, хората викат: Оставка. За три месеца всичко объркаха тотално. Ако ние управлявахме, нямаше да е така. Токът нямаше да се вдигне. Няма да мръдне и газът. Направил съм пет
връзки на Балкански поток с българската енергийна система, заяви той.

Виждате Ердоган как си играе, посочи той.