Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: ПЪТУВАНИЯ

РАБОТА Дните от началото на седмицата са благоприятни за творческа дейност и пътувания, ако сте умерени и търпеливи. Бъдете сдържани при разговори с непознати. Срещите ви са успешни, ако сте убедителни, тактични и умерени. Пазете се от предложения, свързани с търговия. От понеделник ви очакват успех в общуването и шанс да създадете хармония в отношенията. Не очаквайте промени, свързани с материалната ви стабилност. Проведете разговор, гарантиращ ви бъдещи приходи. Очаквайте да получите известие за приходи, които ще ви зарадват в края на другата седмица. Деловите срещи са успешни, затова не пропускайте да ги осъществите.

ЗДРАВЕ Здравето ви се стабилизира, но е зависимо от настроението ви. Единственото предупреждение е да не се ядосвате без причина и да се пазите от травми и катастрофи.

ЛЮБОВ Отидете на гости или си поканете приятели у дома, за да хармонизирате отношенията с любимите си хора. Самотните ще срещнат подходящ партньор.

ТЕЛЕЦ: АГРЕСИЯ

РАБОТА От първия ден на седмицата не налагайте волята си с инат и агресия, особено в професионално отношение. Търпението ще ви донесе повече полза от прибързаността. Общуването с непознати хора ще ви зарадва с ново делово запознанство. Занимаващите се с научна дейност да не предприемат промени, защото няма да са успешни. Приемете трудностите като предизвикателство и шанс да спечелите добри пари, когато ги преодолеете. От понеделник въпреки трудностите, които не бива да ви притесняват, отхвърлете неотложните си задачи в почивния и празничен ден. Не разчитайте на помощ. Недоразумения в отношенията с партньорите ви изнервят.

ЗДРАВЕ Ще се почувствате уморени и отпаднали от напрежението на вашето работно място. Почивката ще ви помогне да съхраните здравето си стабилно. Не разпилявайте енергията си напразно.

ЛЮБОВ Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимната половинка, осъзнайте грешките в поведението си.

БЛИЗНАЦИ: ОДОБРЕНИЕ

РАБОТА В началото на седмицата съдбата ви позволява да заслужите одобрението на вашите колеги и да получите новата задача, за която отдавна мечтаете. Тя ще ви издигне на ново професионално равнище и ще ви отвори пътя към по-високи върхове. Общуването с партньорите ви създава основа за стабилност в материално отношение. Търсете правилните решения. Говорете с колегите си за проблемите на работното място. От понеделник сте в изгодна позиция. Промените са във ваша полза, независимо че някои завистници ще ви попречат. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да промените плановете си и да помислите за нови партньори. Не се колебайте да прекратите отношенията си, ако вече са изчерпани.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Обличайте се добре, за да не настинете, защото и в края на април времето е променливо. Засилете имунната си система.

ЛЮБОВ Не се впускайте в любовни авантюри. Няма да бъдете щастливи. Ако се влюбите в неподходящ партньор, грешката ще ви донесе страдания през целия живот.

РАК: САМОЧУВСТВИЕ

РАБОТА През първите дни на седмицата сте в добро настроение и с отлично самочувствие. Не проявявайте агресия, ако решите да наложите мнението си, защото ще навредите на себе си. Помислете за нови възможности за работа. Не се колебайте и проведете необходимите разговори. Начинанията на работното ви място ще ви донесат успех, ако не са свързани с риск. От понеделник се очертават проблеми на работното ви място, които са породени от чужди грешки. Очаквайте приходи от наскоро приключени задачи. Не допускайте финансови загуби, които ще се отразят неблагоприятно и на отношенията с деловите ви партньори.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно. Предпазвайте се от травми поради разсеяност. Не работете с остри и електрически режещи инструменти. Не прекалявайте с алкохола.

ЛЮБОВ Вашата безпричинна чувствителност по отношение на любимите ви хора е повод да се съмнявате в тяхната вярност. Не ревнувайте, защото ще ги отдалечите.

ЛЪВ: ЗАСИЛЕНО ВНИМАНИЕ

РАБОТА В дните от четвъртък сте обсебени от предложение за големи приходи, свързано с нова печеливша работа, която може да ви лиши от стабилността ви в момента и вместо големи пари да търсите тежки заеми. Срещнете се с хора, чрез които да обмислите разширяване на дейността си, ако сте заети в сферата на частния бизнес. Пазете се от използвачи. От понеделник имате възможност да работите спокойно, в приятна обстановка, без никакво напрежение. Не проявявайте ината си, за да не провалите деня си. Добре обмислете действията си, за да се възползвате от възможността за успех във всички начинания. Разчитайте на помощ. Ръководството ще приеме добре новите ви предложения.

ЗДРАВЕ Здравето ви не е от най-блестящите, защото сте изнервени от невъзможността да вземете решение за бъдещето си. Ще възникнат проблеми заради лошото ви настроение.

ЛЮБОВ Новите запознанства са ви интересни, но не са подходящи за интимни отношения. Не си позволявайте романтични срещи и изневери.

ДЕВА: ЕМОЦИИ

РАБОТА Началото на седмицата е изтъкано от емоции, които ви пречат да оцените правилно вашите възможности. Не влизайте в спор с колегите си. Не е желателно да пътувате, защото ще изостанете със служебните си задачи. Очаквайте разправии на работното място, защото сте в пълно противоречие с вижданията на колегите си. Не предизвиквайте сами нежелателни промени в професионалното си развитие, които могат да доведат до пълен срив. От понеделник не показвайте компетентност по всички обсъждани въпроси на работното място, ако не са попитали за мнението ви. Обърнете внимание на ръководството за проблемите, които вредят на всички.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно заради податливост на простуди и инфекциозни заболявания. Напрежението и алкохолът ви вредят. Предпазвайте се от травми и преумора.

ЛЮБОВ Очаквайте романтична среща. Често сте склонни да забравяте, че с необмислените си думи, особено безпричинни, сте засегнали любимите си хора.

ВЕЗНИ: ПРИХОДИ

РАБОТА През първите дни на седмицата освен известие за очаквани финансови постъпления, които ще събудят завистта на вашите колеги, ви радват и нови запознанства. Бъдете внимателни с работата си, за да избегнете грешки и пропуски. Предпазливостта е задължителна, ако се налага да предприемете промени и да уволнявате ваши служители, защото може да не намерите лесно техни заместници. От понеделник добра новина, свързана с изгодно делово предложение, ви обещава добри приходи. Ще ви споходят неочакван успех и благоприятно разрешаване на проблеми. Възможно е подобряване на финансовото ви състояние. Избягвайте конфликти с бизнес партньорите си.

ЗДРАВЕ Бъдете особено внимателни по отношение на здравето си. Хранете се с млечни храни и избягвайте тежката храна. Доброто физическо състояние зависи от настроението ви.

ЛЮБОВ Избягвайте нови запознанства, бъдете сдържани, когато давате израз на чувствата си, защото ще събудите завистта на неприятели.

СКОРПИОН: РАЗОЧАРОВАНИЯ

РАБОТА Още от първия ден на седмицата е реална възможността да получите предложение за по-доходоносна работа. Не избързвайте със съгласието си, за да си спестите разочарованията заради проява на доверчивост. Обмислете предложението в детайли. Разчитайте на себе си. Уговорете провеждането на делови разговори през следващата седмица. Не бъдете инатливи и се съгласете с вашите колеги, които ви предлагат помощта си. От понеделник очаквайте приятни мигове, нови запознанства и пътуване. Ще постигнете отлични професионални резултати, ако работите на Велика събота. Помислете и за осъществяването на отдавна обмислен проект, който бавите без причина. Очаквайте добри доходи от неговата реализация.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Можете да спортувате, въпреки че сте отпуснати и без желание за физическо натоварване. Податливи сте на инфекциозни заболявания.

ЛЮБОВ Вечер бъдете със семейството си. Несемейните ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща, която ще се превърне в интимна връзка.

СТРЕЛЕЦ: ПРИНЦИПНОСТ

РАБОТА В началото на седмицата бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. Вечерта бъдете внимателни с близките си, защото може да създадете напрежение. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите. Ако се занимавате с търговия и работите активно, ще имате успех, ако сте склонни към компромиси. От понеделник очаквайте предложение за спешна, но добре платена работа, която не бива да отказвате. Прекалено сте чувствителни, емоциите ви господстват над вас. Внимавайте да не залитнете към отношения, за които скоро ще съжалявате. Намерете правилното решение на работното си място, свързано с професионалните ви идеи и ще получите необходимата подкрепа.

ЗДРАВЕ Радвате се на отлично здраве, което е гаранция и за доброто ви настроение, въпреки че сте предразположени към травми.

ЛЮБОВ Важните разговори с брачната или интимната половинка, целящи изясняване на отношенията, оставете за време, удобно за двама ви, но в романтична обстановка.

КОЗИРОГ: БИТОВИ ПРОБЛЕМИ

РАБОТА През първите дни на седмицата разрешете битови проблеми и успокойте обстановката у дома. Проведете разговорите с вашите близки. Не прекъсвайте събеседника си. Не пътувайте. Общуването с близките ви е затруднено. Овладейте емоцията, бликаща от вас. Постарайте се да си спестите неприятностите. Ще отхвърлите с успех всичките си изостанали задачи. Ще осъществите неочаквани, но полезни делови срещи. От понеделник сте склонни да се товарите с непосилни задачи в поредния почивен ден. Не са изключени грешки при оформяне на документи. Съветвам ви да не подписвате никакви документи. Ще срещнете трудности, ако се занимавате с преподавателска дейност.

ЗДРАВЕ Сутрин сте разсеяни и може да навредите на здравето си. Не са изключени травми заради прибързаността ви и заради непрекъснатите притеснения и липсата на увереност.

ЛЮБОВ Радвате се на хармония в личните отношения, но под повърхността тлее огънчето на ревността, което ваши неприятели разпалват у любимите ви хора.

ВОДОЛЕЙ: СРЕЩИ

РАБОТА В дните от четвъртък не прекалявайте със срещите и запознанствата, защото сте готови да спорите и да се заяждате. В никакъв случай не споделяйте плановете си с вашите колеги. Някои от тях не са добронамерени към вас. Внимавайте да не усложните отношенията си с хората от обкръжението си. Компромисите от ваша страна са гаранция за успех на работното място и за финансовата ви стабилност. От понеделник обмислете и поставете ново начало. С прибързаност няма да успеете да преодолеете финансовите си загуби. Не провеждайте сериозни делови разговори. По-добре се съсредоточете в работата си и ще видите как пътят пред вас ще се превърне в широка магистрала.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно. Възможни са здравословни проблеми, които можете да избегнете, ако се въоръжите с търпение. Настроението ви ще е променливо.

ЛЮБОВ Ако сте влюбени и обичате искрено и честно, без да се съобразявате с нечие мнение, ще ви отговорят със същото. Във ваша власт е да сте в хармония с интимната си половинка.

РИБИ: ТРУДЕН ПЕРИОД

РАБОТА От началото на седмицата ви предстои труден период заради неподходящи запознанства с хора, които в близките дни ще застанат срещу вас. Те са преценили, че ако ви злепоставят, вашите неприятели ще ги възнаградят. Не планирайте срещи и важни разговори по финансови въпроси. Подгответе се за проблеми в отношенията на работното място. Причината е в несъгласието на колегите ви с всички ваши предложения. От понеделник бъдете тактични и проявете отговорност към действията си. Не очаквайте, че ще разрешите до края на деня възникналите финансови проблеми. Коригирайте грешките си. Контролирайте емоцията, за да не предизвикате проблеми в отношенията си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Не прекалявайте с алкохола. Предразположени сте към резки промени в настроението, емоционален срив и болести.

ЛЮБОВ Отложете романтичните срещи за вечерта. Не проявявайте емоция и не вземайте импулсивни решения за сексуални удоволствия.