Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Източник: Betano.bg
Източник: Betano.bg

В началото на годината едно събитие зарадва почитателите на залозите у нас. Става дума за получаването на лиценз за опериране на родния пазар на австрийския букмейкър Бетано. Така сайтът на компанията вече е напълно достъпен от компютър, лаптоп, таблет или мобилен телефон. Брандът е създаден през 2016 г. и бързо си спечели уважение на международното поприще. Каквото и да харесвате в страниците за залози, ще го намерите в Betano, който е в крак с абсолютно всички тенденции в бранша. Важно е да отбележим също, че идването на този бранд показва, че България е все по-атрактивна за водещите световни бетинг компании, които все по-често се обръщат към този пазар в нашата страна. Освен у нас австрийската компания е достъпна в държави като Гърция, Португалия, Германия, Кипър, Бразилия, Малта и други.

Бетано има един от най-леките, удобни за управление и лесни за ориентиране сайтове. Цветовата му гама е в оранжево, тъмно сиво и бяло. Именно оранжевото меню е мястото, от където ще намерите всички бързи връзки към ключови раздели в страницата. Регистрацията става бързо и лесно, а има и меню на български език, което е задължително за лицензираните бетинг организации у нас. На Ваше разположение ще бъде и 24-часов екип за обслужване на клиенти, който ще Ви окаже помощ при всякакви проблеми или неясноти.

Спортният сектор е изключително богат. Тук ще намерите както най-известните дисциплини като футбол, баскетбол, формула 1, бокс и тенис, така и някои неособено популярни такива, като спидуей, дартс и снукър. Обхватът на събитията е неизмерим като се предлагат мачове от всяка точка на планетата. Във всеки един двубой са достъпни десетки опции, които в по-големите първенства могат да достигнат и трицифрено число. Много от мачовете се предават с картина на живо, а останалите са представени с анимирана графика, информираща за случващото се по всяко време. Австрийците предлагат още пазари за политически, културни и други обществени събития.

Стигаме до промоциите, които няма как да не Ви впечатлят. Бетано е един от малкото сайтове, предлагащи стартов бонус, който не е под формата на безплатна сума за залози, а реални пари. Естествено, има условия за превъртането му, но когато ги изпълните, ще разполагате с истински средства. Също така тук ще намерите нещо много интересно, което почти никой не предлага - ако заложите на някой футболен отбор и той поведе с 2 гола разлика, залогът Ви веднага става печеливш, независимо дали впоследствие мачът завърши наравно или тимът Ви загуби. Същото важи и за баскетбол, като тук условието е 20 точки аванс, както и за тенис, където играчът трябва да поведе с 2 сета разлика. Важно уточнение е, че това не важи за всички първенства и турнири, а само за водещите.

Казино секторът също е достатъчно богат. Тук ще намерите любимите на много хора слотове, известни още като ротативки, също и игри на маса, като покер, рулетка, бакара, бинго, кено и други.

Има едно друго предимство на Бетано, което не трябва в никакъв случай да подминаваме. Той е единственият от чуждестранните букмейкъри, който предлага както онлайн разплащателни методи, така и физически такива като Easy Pay и Cash terminal. Това е огромно удобство за любителите на залозите, тъй като не всеки от тях обича да използва кредитна, дебитна карта или други подобни начини за депозиране и теглене. Компанията е разработила и отлични мобилни апликации за Android и iOS.

Ще обобщим, че идването на австрийския бранд в България вдигна доста нивото на конкуренцията и почти никой не може да му се опре.